Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wojas666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gangsterzy to polska gra browserowa, w której wcielasz się we współczesnego mafiozo. Burdele, dziwki, narkotyki, dilerzy oraz krwawe wojny gangów to codzienność w tym świecie. Twoim zadaniem jest zdobycie jak największego szacunku wśród innych graczy bez względu na konsekwencje wykonanych czynów. Pokaż wszystkim, że jesteś najlepszy! Czy jesteś wystarczająco twardy, by dołączyć do grona kryminalistów?

Screany z rozgrywki:

gangsterzy1.png

gangsterzy2.png

beztytuuoug.jpg

Dodatkowe informacje o serwerze:

- Gra jest stworzona w stylu plemion tyle że bardzo unowocześniona.

- Punkty rankingowe zależą jednocześnie od rozbudowy budynków jak i ilości jednostek tworzonych w wiosce ( można tworzyć nieskończoną ilość jednostek, ale jest mały haczyk a mianowicie to kosztuje i wymaga dużej cierpliwośći )

- Mapa podzielona jest na województwa ( jak widać na powyższym ss'ie ), województwa na miasta, miasta na dzielnice które należą do graczy.

- Darmowe punkty premium na start możemy je wymienić na ciekawe bonusy do gry.

- Admini nabieżąco starają się udoskonalić grę oraz często rozdają punkty premium za darmoszke.

- Co do dzielnic powiem tak: gra stoi od około 2 tygodni a ja wciąż nie mam rozbudowanej wioski na max'a a z punktami wcale nie jest najgorzej ;)

- Puki co mała konkurencja w grze bo gra około 200 osób ( przyczyną jest słaba reklama )

Pozdrawiam i zachęcam do gry wojas666.

LINK DO STRONY: [url="http://www.gangsterzy.com.pl"]www.gangsterzy.com.pl[/url]

Opublikowano

a bota mogę zrobić xD ?

ps jakie zabezpieczenia ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

zabezpieczenia gites, sama gra dobrze dopracowana i łatwo szybko się rozwinąć. Ja jestem graczem i powiem że jestem top2 w grze ( bez żadnych pku/ premium ), bardzo łatwo się rozwinąć, nowych graczy raczej nie atakujemu dajemy im szansę, a sama administracja bardzo dobrze się sprawuje i dba o graczy ( darmowe pkt premium, konkursy, darmowe pkt premium za sam start jak i za aktywność na forum ), polecam grę jak najbardziej. Dajmy szansę się rozwinąć nowo powstałej grze przeglądarkowej www.gangsterzy.com.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...