Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

karmienie konia eh :(

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, a więc:

1. chciałbym was się spytać ile na almanach kosztuje marchewka? i ile kosztuje zioło z normalnych małp?

2:

a) co ile trzeba karmić konia bojowego zakładając że nie gram od poniedziałku do czwartku, dopiero na kompa wbijam w piątek wieczorkiem i bym karmił konika, a teraz moje pytanie co ile dni karmić konia bez grania? czy jak gram tylko piątek, sobota, niedziela to nie zdechnie mi koń w te 4 dni bez gry od poniedziałku do czwartku?

b ) co ile karmić jak nie mogę wcale grac w sensie raz w środku tygodnia czyli w czwartek starczy konia nakarmić nie zdechnie?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

bojowiec bez jedzenia wytrzymal mi raz 3 miechy

czyli kon nie zdechnie nawet przez dlugi czas :)

karm konia jak bd czerwony konik w lewym MPCym rogu

Opublikowano

Możesz go również karmić sianem które jest tańsze wystarczy je przeciągnąć na konia innego gracza.Nie padnie na pewno przez 2 miesiące.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

1. Marchewka nie jest droga. Jest to koszt kilku-kilkunastu k. Normalne zioło kosztuje ok. 5-10kk.

2. Nakarmienie go raz na dwa tygodnie wystarczy.

Opublikowano

Przez przerwę pięciodniową Twój rumak będzie się dobrze trzymał.

Wytrzymuje on całkiem sporo czasu od 2 do 4 tygodni.

Lepiej jest nakarmić konia niż go wskrzesić skoro koszt zioła to 5-10kk a marchewki/siano jest bardzo tanie.

Opublikowano

Przez przerwę pięciodniową Twój rumak będzie się dobrze trzymał.

Wytrzymuje on całkiem sporo czasu od 2 do 4 tygodni.

Lepiej jest nakarmić konia niż go wskrzesić skoro koszt zioła to 5-10kk a marchewki/siano jest bardzo tanie.

Niekoniecznie, Astral to drogi serwer a zioło kosztuje 500k max.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Siemka, a więc:

1. chciałbym was się spytać ile na almanach kosztuje marchewka? i ile kosztuje zioło z normalnych małp?

2:

a) co ile trzeba karmić konia bojowego zakładając że nie gram od poniedziałku do czwartku, dopiero na kompa wbijam w piątek wieczorkiem i bym karmił konika, a teraz moje pytanie co ile dni karmić konia bez grania? czy jak gram tylko piątek, sobota, niedziela to nie zdechnie mi koń w te 4 dni bez gry od poniedziałku do czwartku?

b ) co ile karmić jak nie mogę wcale grac w sensie raz w środku tygodnia czyli w czwartek starczy konia nakarmić nie zdechnie?

Marchewka tania ok 10k ?

Hehe spokojnie koń nie zdycha tak szybko spokojnie możesz go 2 miechy nie karmić :)

A co do zioła to nie znam ceny przykro mi :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...