Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Secik

Kosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko troche niezgodne moze z tematem dzialu ale dzis event sie zaczol ni nie mam czasu na dluzsze rozwazania. Mam do wyboru kupic leg Set +11+12+L czy ds 7+12. Do ds 7+12 brakuje mi 30 czy 40 pkt strg lecz kosztuje 30b , do leg nic mi nie brakuje jednak kosztuje 60b.

Z parametrow techniczych to fizycznie ds 7+12 ma 17 def wiecej niz ten leg lecz do lega nie dodalem 10% def od +11. Moze poradzicie jaki set wybrac bo zachodze w glowe.Dodam ze nie mam kopalni blesow wiec chcial bym wybrac wariant oszczedny. Ceny sa z Midgard.

13ffb29aedef548f18d7e4f779848d40c.1.gif
Opublikowano
Mam pytanko troche niezgodne moze z tematem dzialu ale dzis event sie zaczol ni nie mam czasu na dluzsze rozwazania. Mam do wyboru kupic leg Set +11+12+L czy ds 7+12. Do ds 7+12 brakuje mi 30 czy 40 pkt strg lecz kosztuje 30b , do leg nic mi nie brakuje jednak kosztuje 60b.

Z parametrow techniczych to fizycznie ds 7+12 ma 17 def wiecej niz ten leg lecz do lega nie dodalem 10% def od +11. Moze poradzicie jaki set wybrac bo zachodze w glowe.Dodam ze nie mam kopalni blesow wiec chcial bym wybrac wariant oszczedny. Ceny sa z Midgard.

Kup Lega :) Łatwiej go potem sprzedać i sprawdza się praktycznie wszędzie :) W a3 ustoisz bez ee :) Ja bym wybral lega - sam takiego miałem i byłem zadowolony :)

Opublikowano

Skoro już jest taki temat to poradziłby ktoś co kupić dla DL'a 200-250lvl na hunt?

Mam 180b do dyspozycji ;)

aaa

Opublikowano
Skoro już jest taki temat to poradziłby ktoś co kupić dla DL'a 200-250lvl na hunt?

Mam 180b do dyspozycji ;)

DM MAX ^^, ale kosztuje troche wiecej ;p

Poszukaj DM +11+L

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano

Hunt na 200-250 lvl? Marnie to widze (zle z hackami to kto wie ;p)... Hunt sie zaczyna dopiero od 330+... Na DL to najlepiej jednak DM +11+1x albo jak cie stac to +13.\

A co do seta dla SM to zdecydowanie bierz lega +11+12... Nie wymaga agi, mniej str. Suma sumarum kupujac lega wyjdziasz na tym lepiej,

Opublikowano

@Up

Źle się wyraziłem :P bardziej chodziło mi o dobicie do 350-400 ;)

A jeżeli chciałbym jakoś oszczędniej to co polecacie?

aaa