Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady dot. Pala

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zacząć grać palem w WoW'a na serwerze sunwell i chciałbym prosić o jakieś wskazówki do niego typu w jakie staty jaki build jak zarobić na małym lvl'u. Będe grał praktycznie od zera ,ale możliwe ,że tam czasami kolega mnie wspomoże. Sensowne posty nagradzam lajkiem i 5 w profilu

Opublikowano

Cześć, gram palkiem 4 lata na globie , sprecyzuj troche pytania , pod co chcesz grac pvp/pve , w jakiej jestes frakcji itd to udziele ci troche info jak expic co i jak itd i co potem na 80.

Projekt emerald.

Opublikowano

Chcę go pod pve ,ale żeby na 80lvl nie dedał z byle cieniasem. Chce wiedzieć jak na początku go ogarnąć i w jakie talenty dawać

Opublikowano

Chcę go pod pve ,ale żeby na 80lvl nie dedał z byle cieniasem. Chce wiedzieć jak na początku go ogarnąć i w jakie talenty dawać

Hehe. Chcesz grać w prot, retri czy holy ? (Tank, dps czy leczenie)

simply.4557.gif

Opublikowano

Właśnie oto mi chodzi gram 1 raz i nie wiem jak by mi było najlepiej grać 1 raz pve

Opublikowano

No to polecam Ci grać w dps. Czyli zadajesz obrażenia podczas instancji.

Myślę że taki build będzie dobry ;)

http://2.bp.blogspot.com/-POdSvJ-dA6I/T0IFHGPQBOI/AAAAAAAAAho/x88r-i3a_D4/s1600/Screen%20shot%202012-02-20%20at%2010.31.23.png

A podczas wbijania poziomów nauczysz się grać postacią :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Retribution zdecydowanie do pve a bulid który podesłał ci Leoks jest najlepszy.

a grać się nauczysz wbijając level'e sam tak miałem i teraz całkiem niezle radze sobie paladynem retri na instancjach jak i na bg.

random.jpg

Opublikowano

Już wszystko co mi mniej więcej potrzebne wiem. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia

Opublikowano

Retribution zdecydowanie do pve

Dziwne czemu pozostałe buildy nie miały by się sprawdzić w pve, a retri także w pvp można grać.

Haste mastery i oczywiście stamina strength

Na mniemanym "serverze" jest patch 3.3.5a gdzie jeszcze mastery nie było, a stat najważniejszy to str.

Ja polecam ci pograć tankiem w procie, nauczysz się czegoś więcej niż ślepe napieprzanie po klawiaturze wszystkiego co z cd zejdzie. Oczywiście poproś ludzi z gildii o pomoc.

Opublikowano

Retribution zdecydowanie do pve a bulid który podesłał ci Leoks jest najlepszy.

a grać się nauczysz wbijając level'e sam tak miałem i teraz całkiem niezle radze sobie paladynem retri na instancjach jak i na bg.

Człowieku jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Każde drzewko jest zarówno do pvp i pve (inaczej się rozkłada talenty).

Ja za to polecam Ci grac holy albo prot. Tanki i heale są zawsze potrzebni, a dpsów zazwyczaj jest aż za dużo.(do tego gra healem jest bardzo wygodna, ściagasz sobie healbota i klikasz myszka kwadraciki z nickami graczy i może co jakiś czas robisz parę kroków, żeby uciec przed spellem/mobem/etc.)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Zapamietaj cos Wow sie zaczyna w pvp i konczy na pvp ;) no niestety nie ma jakiegos balansu ale jesli pod expienie polecam retribution :P a najwieksza zabawa jest wlasnie z ta klasa(profesja(bo jakis debil sie przyczepil)) :P gdy podchodzisz Combo i nie ma ktos 50% hp ;d

Opublikowano

1. Profesja mam na mysli klasa.. I nie wyzywaj mnie gimbusie to raz. Od classica gram w wowa i nie bedziesz mnie uczyl. Wiem co mowie :*

Opublikowano

Pod co chcesz isc w pve holy/prot czy ret?

//oteq ale on ma racje , PROFESJE to są w tibi , a tutaj to sie nazywa klasa i nie ty jeden grasz od retaila pierwszego na globie ;)

Projekt emerald.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...