Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 pytania w 1. Za ile ? Czy wystarczy?

MosterAsa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pytanie. Za ile bym sprzedał lapka Fujitsu computers simens amilo pi 3540 ? Z prockiem Core 2

Duo 2GHz, 4Gb ramu DDR2, Nvidia 9300m gs 256mb ? I czy działał na nim most wandet 2012 ?

Ew. Ile kosztował by komputer co by na najniższych pociągną ? Czyli : dysk,płyta główna, grafa, ram, procek ?

Za ile i gdzie moge sprzedać grafikę Ati raodeon 9600 Pro ?

Opublikowano

z 500zł max 600, na części wyjdzie 2x więcej ;) ale trzeba umieć go rozebrać jak należy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Most Wanted nie wandet :D To tak choćby tanteda a nie tandeta :D

Co do temau - Radeon 9600 PRO powinien być lepszy. Ale ze robieniem laptopowych składaków to ciężko. Nie polecam, z reguły laptopy są słabsze i droższe, aczkolwiek sprawa składania to już w ogóle drożyzna. To lepiej komputer składaj.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Człowieku o co Ci chodzi ? Mam radeona na sprzedaz i nie wiem za ile i gdzie sprzedać ;) I napisałem że składam komputer, a potrzebuje pieniędzy to sprzedaje laptopa :) Czytaj dokładniej ze zrozumieniem

Opublikowano

Za 1000zl mozna zlozyc taki komputer gdzie MW nie ruszy, a mozna zlozyc taki gdzie bedzie chodzil na najnizszych ale procesor moze minimalnie ograniczac.

Nie wiadomo na jakich bedzie chodzil, zalezy jaki procesor i grafike sie zapakuje. Takie minimum to jakis nowsze celeron na podstawce 1155 i HD4850.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...