Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] help tu mi !

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pomocy ponieważ mam T-28 full ulepszenia i teraz problem z expem bo leci tylko 300!! zaa 2 kille!!!!! LOL !? wczoraj lecialo gdzies 1000+ expa a teraz lipa ;/ HELP! bo zbieram na kw-1 a na konto premium mnie nie stac kw kosztuje 13 500 dos.

Opublikowano

te twoje "dwa kille" nie dają mega expa. Nie liczą się zabicia a zadane uszkodzenia więc nie czekaj aż zostanie komuś 5% hp bo i tak zabicie go gowno da.

Opublikowano

mi też za dwa kille leci może 300expa. exp zależy od obrażeń im mocniejsze tym więcej kredytów, możesz zniszczyć 3 czołgi które mają 5% i dostać mniej jakbyś nie zdjął żadnego tylko zadał około 200hp paru czołgom.

Opublikowano

Poprostu musisz sie z tym pogodzić.Mogłeś grać nim wcześniej kiedy miał te działo op to by wtedy kaski wiele leciało[ok.10k kredytów i ok.500-600 expa na bitwe średnio]

xxx

Opublikowano

Kod GGWP jest kodem uniwersalnym dla kazdego . Jest to kod na 3 dni premium z okazji wygrania przez Wot'a Zlotego Joya ;-)

Wiecej na stronie WoT'a . Kod wpisujesz (ten co podalem/lismy) na glownej stronie Wot'a po zalogowaniu, w rubryce Kod Promocyjny

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Mogłeś ten kod wpisać wcześniej wtedy zyski byłyby ogormne ;) [W ten dni kiedy było 5x exp za pierwszą bitwe zwycięską dnia]

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...