Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bug komnaty smoka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem dotyczący tego, że jak warpne sie do komnaty smoka i potem wyjde z niej na koniec np V2 groty to moby zmieniają kolor nie ma generała ( przed warpem jest all jak nalezy ) nie ma npc normalnie jakby poprzemianieało sie all nie wiem co jest grane probowalem pliki groty popodmieniac z innymi nic nie daje moze ktos mi pomoze ? :D moze ktos miał podobny przypadek licze na pomoc !!!

Dodam jeszcze tzn tak mi sie wydaje ze to do dupy jest zrobione skipia 1 niby odpowiada za grote v1 spoko skipia 2 odpowiada za v2 a v3 ? u mnie na to wychodzi ze rowniez skipia 2 jest podczepiona pod komnate smoka moze dlatego ? tak sie dzieje nie wiem sam jak wy macie ??

Pracuje niestety samodzielnie nad typowym hardem :

Mój Postęp Prac :

Pliki serwerowe : ok 80 %

Client : ok 80 %

Strona www : ok 95 %

Opublikowano

każda skipia ma dwa albo trzy mapki takie same z innymi mobkami wydocznie jak wchodzisz w warpa przenosi cię na inny zmień sobie teleport na mapce bądź w navi

Opublikowano

sprawdz teleporty moze ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

refresh ?

Mój Postęp Prac :

Opublikowano

dobra wyjaśnione

Wprowadziłem npc ktory teleportuje do królestw i sie nei buguje

Mój Postęp Prac :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...