Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót

dawid17701

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy warto wrócić do warrocka?Nie grałem od pół roku jak nie więcej :).Grałem jeszcze na GamersFirst,czy to,że zmienili na Nexon to lepiej czy gorzej?:D I najważniejsze czy nadal jest tak dużo hacków?

Opublikowano

Teraz gdy przejął WarRock nexon jest bardzo fajnie.Czy warto wrócić ? oczywiście.Jeżeli założysz dostajesz XM8,TMP9,5slot za Darmo.Teraz są prawie ciągłe aktualizacje można powiedzieć "event za eventem".

Opublikowano

Teraz gdy przejął WarRock nexon jest bardzo fajnie.Czy warto wrócić ? oczywiście.Jeżeli założysz dostajesz XM8,TMP9,5slot za Darmo.Teraz są prawie ciągłe aktualizacje można powiedzieć "event za eventem".

No dobrze jest bardzo fajnie,ale czy nadal jest dużo hacków?

Opublikowano

Cheaty są, raz cały dzień gram i żadnego raz znowuż trochę częściej - trochę loteria.

Jeden z tematów o powrocie:

http://www.mpcforum.pl/topic/760213-pytanie-powrot/

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

No dobrze jest bardzo fajnie,ale czy nadal jest dużo hacków?

Są ale rzadko baaardzo rzadko.Dziś np widziałem tylko jednego ale został szybko "kicknięty".A tak ogólnie to chyba najwięcej jest "bugerów" którzy bugują na knife a tak to jest fajnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...