Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakimi czołgami grać? (obrażenia;penetracja)

tomcio115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie może trochą głupie pytanie ale pytam się, jakimi czołgami grać żeby w miarę szybko osiągnąć X tier?.

I jakimi działami samobierznymi się najlepiej gra i które rozwalają większość czołgów?

Opublikowano

Powiem Ci tak, prosto, krótko i na temat. Po pierwsze nie ma najlepszego tiera. Po drugie najłatwiej do ogarnięcia są ruskie HT. Co do arty to dla początkujących Niemcy dla lepszych graczy USA.

Opublikowano

Mam ELC AMX i nie wiem czy opłaca się nim grać ale na innym koncie mam t 34 kw 1 s i tez nie wiem czy nimi grac . I czy działami sowieckimi opłaca się grac od nowa czy zostać już przy Sturmpanzer II i brnąć dalej w tą stronę?

Opublikowano

Ja Mam 8 tiery z USA i najbardziej mi się podobają :) HT co miodzik..., 7 tiery z niemcow i medy i ht i nie jest zle bo ladna penetracja ;) ruskie jak dla mnie to badziewie mam is'a i niecelne i slabe itd,itp ;)

Opublikowano

Idź w ISy są najlepsze dla początkującego mówie ci:KW1S i IS-3 oraz IS-8[Zbieram na niego ale grałem nim na teście]To cud miód i malinki ;)

@Up nie wiesz co piszesz one nie są słabe poprostu długo przeładowują i celują Dojdź do IS-3 wymaxuj go i zobaczysz jak sie nim gra zajebiscie wtedy zmienisz zdanie o ISach ;):D

xxx

Opublikowano

Gra sie tym czym sie umie. Najlatwiej grac na poczatku ZSSR linia HT do IS-7.

Jezeli artyleria chcesz zabijac spora ilosc wrogow to tylko USA.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Up dokładnie ISy są zajbiste IS-3 IS-8 i IS-7 ew. też IS-4 są najlepsze.IS-6 i IS to porażka -.-

PS I love IS-3 <3:D :P

Przestań już o tym spamować w pierwszej wypowiedzi powiedziałeś to i wystarczy

Nie każdy lubi nie celne działa (W tym ja) niektórzy wolą celność i przeładowanie kosztem DMG(Niemcy)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up wiem o tym ale celność nie nagjorsza :) Dobra czasem irytuje mnie jak nie trafi celu oddalonego jakieś 50m... no ale za to dostajemy wysoki DMG.Penetracje może niekoniecznie ale mówi sie trudno

i sorry za spam ale już 2 posty i ProUser! :D

Edit: 1 Post :P

//Kosztem blokady pisania 24dniowej. ;)

xxx

Opublikowano

No własnie niemcy ale na samą myśl że mam grać pz38nA z tygrysami i IS'ami to mi sie płakać chce bo ja pz38nA nie rozwale nikogo w takiej bitwie.

Ruski nic dodac nic ująć mają niezłe pier......... ale ta celnosć czasami dobrze ale czasami z 40 m to porażka.Czyli isc w IS'y a nie w średnie czołgi?

I czy opłaca się grać ELC AMX i brnąć w to dalej czy odpuścić to?

Kolejny dylemat teraz się pojawia NIEMCY vs ROSJA co wybrać?

Opublikowano

@Up

Wybierz USA :) a jak nie to niemcy :>

Błąd.

Na początek możesz iść w niemieckie HT droga do E-100

Ewentualnie ZSRR linia do IS-7

USA albo Brytole proponuje dopiero jako drugie drzewko ;)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...