Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zrobiłem własny server Hamachi tak dla zabawy i wszystko ok do navi da sie połączyć i wgl jest git ale gdy przechodze do logowania to niby dziala jak wpisze złe haslo to pisze "login lub hasło nieprawidłowe" ale gdy wpisuje poprawne to mignie mi ekran logowania w takim sesie ze chce sie za logować ale nie może bo dalej na oknie logowania jest.

Parę lat temu sam udzielałem pomocy w tych sprawach teraz ja proszę was o to :)

Proszę was o pomoc z góry dzięki :)

Opublikowano

Masz cały czas "zostaniesz połączony z serwerem" ? jeśli tak to wina ponga.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

niestety nie gdyby było "zostaniesz połączony z serverem " to bym se poradził ale to tak jakby chce sie zalogować ale wywali go do okna logowania spowrotem portmapa mam zrobione all jest tylko na konto nei chce zalogowac

Opublikowano

Możliwe że tabelka w Navicacie-->Player uległa zniszczeniu. Lub jeśli używasz lunchera,używasz złego spróbuj tego :

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

@up

Nie zawsze trzeba wgrywać od nowa . Można je po prostu naprawić

@topic

Zaznaczasz wszystkie tabelki kliknij ppm --> tabele ---> napraw --> tryb szybki lub ten drugi . Zależy jaki wybierasz

Zresetuj serwer i zobacz . Jeżeli dalej nie działa to dawaj tutaj syserr

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

mam taki blad klikając na tabele Player --->Maintain tables ----> Repair Tables ----> Extended

to pisze mi takie cos

Table: op: MSG type msg text

player.player repair error 1 for record at pos 0

player.player repair Error Can't change ownership of the file '/var/db/mysql/player/player.MYD' (Errcode: 1)

player.player repair status Operation failed

Opublikowano

wpisz w maszynie

chown mysql  /var/db/mysql/player

lub

chown -R mysql /var/db/mysql/player

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...