Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop rózdzek temat 100

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak będe miał rękawice z red lasu i z isa i dropił sura 71 na metkach 75, 80. To ile rozg moge oczekiwać z np 5 metków.

Opublikowano

1-2?... kiedys z kazdego metka lotala a teraz?? ;/

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Pomocnik
Opublikowano

Ja dropiłem bez rękawicy bodziakiem 75lvl na kronosie i leciało średnio co 3metki rózga ale nie zawsze. Tobie podobnie będzie lecieć bo teraz tak zmniejszyli drop , że nawet rękawica niewiele daje;d

sygnary.jpg
Opublikowano

Drop różdżek jest fatalny i nawet rękawica wiele tu nie wskóra. Ilość zdobytych różdżek zależy od szczęścia i może być tak, że po zniszczeniu 5 Kamieni Metin nie zdobędziesz żadnej, a z kolejnych sześciu wypadnie 6 różdżek.

Opublikowano

Pytanie trochę dziwne :P Myślę że to zależy wyłącznie od szczęścia, gdyż możesz ubić 10 metinów i wyleci ci 0, a może być też tak że rozwalisz 5 metków i wypadnie ci np. 4 różdżki.

Opublikowano

Nie ma na to zasady.. po prostu, jeśli masz szczęście to dropnie 5, jeśli mniejsze 4/3/2/1, jeśli pecha 0. To jest loteria! Z rękawicą masz większy % na "wygraną", ale to nadal loteria :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

No masz wyższy level od tego kamienia.

Najlepiej jakbyś pozostał przy biciu metinów na 75-80.

Rękawica zwiększa Twoje szanse na wydropienie przedmiotów.

Więc wszystko zależy od Twego szczęścia.

Możesz próbować z tymi metkami na 65. Kto nie próbuje nigdy się nie przekona :>

Opublikowano
W sumie wypadły Wam 77 254 Magiczne Różdżki, co daje średnio ok 3 000 różdżek na serwer.

Cytat z board. Czyli w przedziale 35-99lv co 200 postać dropneła 1 rożdzkę, chyba. To dużo? Bo mi się wydaje że nie. Więc nie dziwie się dlaczego tak mało ludzi dropnęło różdzkę.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Pomocnik
Opublikowano

W m2 dropia rozgi... Sam tam dropie bez rekawicy juz na lajcie wydropilem 20-30 z kapitanow i metkow ;d. A co do Pytania zalozyciela tematu, mysle ze z rekawica co 4-5 metek bedzie rozga...

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Ja to tam piernicze i nawet nie zabrałem sie do bicia metków.. Kilka metków tam rozwaliłem ale nic nie dropło więc wole nie tracić czasu i expiee :)

Opublikowano

nie mówcie ze z metków m2 nie dropi bo dropi bez

3 dni na m2bobie ciagle zostawialem na noc (2 konta)

1 rozdzka :D

@topic

zalezy od szczescia jak inni pisza w tym roku fatalnie to zorganizowali

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...