Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie dotyczące Premium polskiego i ruskiej podstawki

kamilkw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niewiem czy jest to odpowiednie miejsce na takie pytanie ale je zadam:

Chciałbym się dowiedzieć czy działało by mi polskie Premium Battlefield 3 na ruskiej podstawce Bf'a z klucza z allegro? Dodam że do tej pory wszystko działa bezproblemowo, ale właśnie chciałbym kupić polskie Premium, ale boję się, że może mi nie zadziałać na ruskiej podstawce, a niechce wyrzucać 180zł w błoto. (i prosze mi nie pisać komentarzy typu; "chcialo sie zaoszczedzac 20zl na kluczu, to teraz szukaj sobie ruskeigo premium). Pytam na serio i całkowicie poważnie. Czy będzie mi trybił polski Premium na ruskiej podstawce? I czy np. nie będzie żadnych problemów?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Opublikowano

Tak będzie działać. Bez żadnych problemów, nawet ci zrobi wersje polską. Mój znajomy też się o to bał i wszystko było dobrze. Jeśli się jeszcze wahasz to napisz do EA z tym pytaniem.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Tak będzie działać. Bez żadnych problemów, nawet ci zrobi wersje polską. Mój znajomy też się o to bał i wszystko było dobrze. Jeśli się jeszcze wahasz to napisz do EA z tym pytaniem.

Napisałby do EA że ma Ruski klucz? Szybciej by bana dostał niż kupił premium.

A co do tematu, powinno działać.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Napisałby do EA że ma Ruski klucz? Szybciej by bana dostał niż kupił premium.

A co do tematu, powinno działać.

A co ruskie klucze są nielegalne? Niech napisze jako rusek. Ale nie ma sensu będzie działać.

600925.png

Opublikowano

No ja wlasnie slyszalem ze sa nielegalne. Teraz tydzien temu byla promocja Battlefiled 3 premium za 89zl bardzo zaluje ze nie kupilem. Czyli bedzie dzialac tak?

Opublikowano

No ja wlasnie slyszalem ze sa nielegalne. Teraz tydzien temu byla promocja Battlefiled 3 premium za 89zl bardzo zaluje ze nie kupilem. Czyli bedzie dzialac tak?

Tak, będzie działać. A Ruskie klucze są legalne, ale nie w Europie.

Chociaż mogłeś kupić Polski klucz dla pewności że bana nie wyrwiesz. ja kupiłem na allegro, oryginalny Polski klucz (Edycja limitowana! Czyli z B2K) za 45zł, coś koło tego ;) I nie załuję.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Ja kupiłem BF` w dni premiery i też nie żałuje, gram do dziś. kamilkw będzie ci działać nawet ci zrobi Polska wersje językową.

600925.png

Opublikowano

Dobra dzieki za odpowiedzi. Moze jeszcze ktos odpowie a najlepiej ktos taki kto ma taka sama sytuacje co ja ;)

A wiecie mzoe dalczego niemam glosow w battlefieldzie? strzaly mam ale glosow nie, np. rozkazow. Po patchu tego wogole niemam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...