Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] server hlds

NajLudziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak załozylem server cs ZawojaWilcznaCS za free na hlds.exe

wszystko jest włączone IP : 37.108.101.130:27015 server pokazuje jak online i wgl

ale jak daje połącz to wychodzi Invalid CD Key dam + !

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Hm... Nie spotkałem się z żadnym takim błędem. Prawdopodobnie leży to po stronie patcha który nie jest poprawnie zainstalowany lub nie zaktualizowany( Niektóre są tworzone z wcześniejszych lat jak był Cs tylko steam;-) I to może być wina tego.) A więc wniosek z tego wszystkiego jest taki zainstaluj ponownie patcha v23 lub v32. Jeżeli to nie pomoże leży to po stronie innej. Nie wiem jakiej ale jeżeli to nie pomoże to postaram się coś wykombinować. Aha zapomniałem dodać czy Twoje ,,Ip ''internetu (D-link) zewnętrzne czy wewnętrzne) Bo to zależy. To chyba było by na tyle prawdopodobnie to co ci podałem może pomóc. Jeżeli nie pomoże to jeszcze raz napisz. Postaram się coś innego wykombinować może to ci da jakieś nowe rezultaty.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

nie każdy cs ma ten plik. ogólnie sam w szkole podłączałem bo graliśmy lana na non steamie ;d . i plik cd-key.reg musisz odpalić . znajduje się w csa.

masz download:

http://speedy.sh/KQgpw/cd-key.reg

skan:

https://www.virustotal.com/file/917e446c464fa8b3134b19382f493fcf4df0d3e0dafa935d1d1c9516d12a609b/analysis/

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...