Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja Fifa 13

Mongoły_Back

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro Awesome ma bana a ma problem, to piszę to za niego. Jego problem opisany jest w cytacie i na ss.

Witam. Mam problem z fifą 13. Dostałem ją dokładnie 20 minut temu na urodziny i chciałem z bratem pograć 1 vs 1, ale kiedy wkładam płytę CD do stacji dysków przez chwilę ładuję się, a potem przestaje. Problem w tym, że nie wyskakuje okno instalacji. Gra była kupowana w Warszawie, a ja mieszkam koło Łodzi i nie wiem czy wymiana wchodzi w grę.

Mój sprzęt:

Procek: 2.20 GHZ

Ram: 4000

Miejsce na dysku: 250 GB ;x

w7a83u.jpg

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie pomogę w naprawieniu problemu, ale mogę zaproponować zalogowanie się na origin. Po procesie logowania na Origin kliknąć w prawym górnym roku "Origin" oraz "Podaj kod produktu..." który znajduje się w pudełku gry. Po odblokowaniu powinna się pojawić fifa 13 w "Moje gry", po czym kliknąć prawym przyciskiem myszy na odblokowaną fifę 13 w "Moje gry" w Origin i wybrać opcję Zainstaluj (mając płytkę w napędzie). Powinno zadziałać, jeżeli nie zadziała, nie pozostaje nic innego, niż ściągnięcie jej całkowicie legalnie z serwera origin. ;)

149208901.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...