Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak wgrać Timer

Patrykdwfull123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do was, jak wgrać TIMER do cs 1.6 deathrun na BOTY !!, poniewaz na botach mam deathrun i powiedzcie jak wgrac TIMER ZEBYM WIDZIAL W ILE PRZEJDE i mi to wytlumaczyc.

Opublikowano

Do tego musisz pobrac plugin speedrun a nie deathrun. Nie wiem czy jest dodatek do dr z timerem. Chyba nie. W razie czego mnie poprawic ;) Linkow ci niestety nie podam bo siedze na komorce.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Proszę daje link myślę że się przyda. xxx Mam nadzieje że to nie zostanie uznane jako reklamowanie poprostu dałem donwload do pliku. Jeżeli chciałbyś otrzymać opis jak wgrać proszę napisz post i ci napiszę wszystko w pod punkatch.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Opis:

1. By to mieć musimy posiadać zainstalowanego amx moda :-) Mam nadzieje że go posiadasz jeżeli już chcesz wgrywać pluginy na boty. Okej.

.- Jeżelimamy tylko plik .sma, Kompilujemy plugin

- Gotowy plik .amxx wrzucamy na serwer FTP do addons/amxmodx/plugins

- Jeżeli mamy plik .sma, uploadujemy go do addons/amxmodx/scripting

- Otwieramy plik plugins.ini znajdujący się w katalogu addons/amxmodx/configs oraz na jego końcu dopisujemy

nazwa pluginu.amxx

• (przykładowo jeżeli mamy plik .amxx o nazwie biohazard, dopisujemy tam biohazard.amxx), następnie plik zapisujemy.
    - Jeżeli mamy jakieś dodatkowe pliki, wrzucamy je zgodnie z układem katalogów jakie są ściągnięte. Jeżeli nie są poukładane, pliki wrzucamy tak

.txt do addons/amxmodx/data/lang [/color]
    .ini do addonsamxmodx/configs [/color]
    .cfg do addonsamxmodx/configs [/color]
    .mdl do models (jeżeli jest plik w jakimś dodatkowym katalogu, wrzuć go z tym katalogiem!)
    .wav do sound (jeżeli jest plik w jakimś dodatkowym katalogu, wrzuć go z tym katalogiem!)
    .mp3 do sound (jeżeli jest plik w jakimś dodatkowym katalogu, wrzuć go z tym katalogiem!)
    ].spr do sprites (jeżeli jest plik w jakimś dodatkowym katalogu, wrzuć go z tym katalogiem!)

•  

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.
Opublikowano

Opis:

1. By to mieć musimy posiadać zainstalowanego amx moda :-) Mam nadzieje że go posiadasz jeżeli już chcesz wgrywać pluginy na boty. Okej.

.- Jeżelimamy tylko plik .sma, Kompilujemy plugin

- Gotowy plik .amxx wrzucamy na serwer FTP do addons/amxmodx/plugins

- Jeżeli mamy plik .sma, uploadujemy go do addons/amxmodx/scripting

- Otwieramy plik plugins.ini znajdujący się w katalogu addons/amxmodx/configs oraz na jego końcu dopisujemy

nazwa pluginu.amxx

• (przykładowo jeżeli mamy plik .amxx o nazwie biohazard, dopisujemy tam biohazard.amxx), następnie plik zapisujemy.
    - Jeżeli mamy jakieś dodatkowe pliki, wrzucamy je zgodnie z układem katalogów jakie są ściągnięte. Jeżeli nie są poukładane, pliki wrzucamy tak
  • Cos nie chodzi mi, ale dzieki za pomoc ^^ masz lubie to

.txt do addons/amxmodx/data/lang [/color]
    .ini do addonsamxmodx/configs [/color]
    .cfg do addonsamxmodx/configs [/color]
    .mdl do models (jeżeli jest plik w jakimś dodatkowym katalogu, wrzuć go z tym katalogiem!)
    .wav do sound (jeżeli jest plik w jakimś dodatkowym katalogu, wrzuć go z tym katalogiem!)
    .mp3 do sound (jeżeli jest plik w jakimś dodatkowym katalogu, wrzuć go z tym katalogiem!)
    ].spr do sprites (jeżeli jest plik w jakimś dodatkowym katalogu, wrzuć go z tym katalogiem!)

•  

Cos mi nie chodzi, ale masz lubie to ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...