Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dowód na to że z polakami nie da się grać :P

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra przyszedł czas by się trochę poużalać :

1352226965-U331881.jpg

Jak można się domyśleć stokarz to ja .

Proszę nie komentować build , czy cholera wie czego , tylko zdjęcie .

Zdominowałem linię , w 20 min 200 farmy , no cóż ale kha poszedł na mida się wyfidować i dupa .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

A ja nie rozumiem takiego gadania "z Polakami grać się nie da" no kurde przecież sam jesteś Polakiem, uważasz się za dobrego gracza, to dlaczego każdy inny Polak ma być gorszy ?

Opublikowano

Nie napisałem że każdy . Po prostu większość . Jak nie musisz to nie komentuj .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

No ale skoro napisałeś, że z Polakami nie da się grać, no to raczej chodzi ci o to, że jest tylko garstka Polaków, którzy grać potrafią. Co za różnica czy ktoś będzie Polakiem, Turkiem, czy Chińczykiem. Dlaczego nie napiszesz po przegranej z all Anglikami w drużynie, że z nimi się grać nie da.

Opublikowano

Up ma rację, patrząc po Twoim buildzie na Trynde to ja mogę stwierdzić, że przegraliście przez Ciebie ;]

Zacznijmy od tego, że on w ogóle wziął trynde na rankeda. Postać, którą tak banalnie skontrować ...

Dlaczego niby z polakami miałoby się nie dać grać, tak patrząc na tego screena jesteś jednym z tych, o których się mówi cały czas "REPORT REPORT"

Opublikowano

Jako jedyny motywowalem druzyne i mowilem im co mamja robic .

Prosze moderatora o zamkniecie tematu bo tworzy sie zwykly spam .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Z takim bjldem na trynde nie dziwne że wzieli cię za trolla.

Żart. POLACZKI w lolu mnie wkurwiają strasznie, albo ludzie instalock/ midd of feed . Przykład z dzisiejszej rundy - Premade z 3 kumplami. Jeden z moich pickuje leesina i pisze ze w jungle chciałby. Ja napisalem ze sejuani solotopTe koleś co nam go dobrało nic nie odpisje. Kumpel lock, a typ z matchmakingu pisze ze on jungle. My ze nie. On ze top. My ze nie.

Ja ustąpiłem i sejuani bot. Koles w koncu poszedl na topa, przegrał lane feednal enemiesow, wyszedl i wbil na końcu rundy.

A tak na marginesie - build na Trynde moglbys zmienić. Chujowy jakiś. (r00fl mobafire ftw)

Opublikowano

Buty kupilem te bo potrzebowalem troche defa na poczatku bo jakiegos zaje tanka nie mielismy , wiem ze powinienem kupic ie ale juz mialem dosyc tej gry i przypadkowo kupilem dwa pd . Prosze was to ze na 999999k elo nikt nie gra trynda to nie znaczy ze jest slaby lol . Up chyba ty robisz buildy z mobfire . Ostatnio widzialem na streamie clg olafa z hextech i co ich tez wyzwiecie od trolli i od mobfire :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Zauwazmy ze cho gath i rengar to tez polacy i jakos ogarniali .. Wiec to zawsze zalezy na kogo trafisz, ja dzisiaj gralem jaxem rankeda na solo topie vs. shyvanka zdominowalem linie, zgarnalem fb staty na + i wgl daloby sie ogarnac, ale soraka napisala ze idzie supp na bota, a pierwsze co kupila to ta rozdzka za 860 w dodatku kradla farme sivir -.- ogolnie nie ogarniala, potem 2 ranked chcialem sie odbic jaycem na topie, tez ogarnialem lee dobrze gankowal i tylko my we 2 praktycznie ogarnialismy, ale alistar 0/10/3 -.- nie wiem dlaczego ale jak na poczatku gral dostatecznie tak potem zaczal specjalnie feedowac i przez to przegralismy... No ale zdarza sie, raz lepszy team raz gorszy tak juz musi byc ;)

Opublikowano

Buty kupilem te bo potrzebowalem troche defa na poczatku bo jakiegos zaje tanka nie mielismy , wiem ze powinienem kupic ie ale juz mialem dosyc tej gry i przypadkowo kupilem dwa pd . Prosze was to ze na 999999k elo nikt nie gra trynda to nie znaczy ze jest slaby lol . Up chyba ty robisz buildy z mobfire . Ostatnio widzialem na streamie clg olafa z hextech i co ich tez wyzwiecie od trolli i od mobfire :P

trynda best jest pod offtanka a nie taki dps shit

Opublikowano

Żart. POLACZKI w lolu mnie wkurwiają strasznie, albo ludzie instalock/ midd of feed . Przykład z dzisiejszej rundy - Premade z 3 kumplami. Jeden z moich pickuje leesina i pisze ze w jungle chciałby. Ja napisalem ze sejuani solotopTe koleś co nam go dobrało nic nie odpisje. Kumpel lock, a typ z matchmakingu pisze ze on jungle. My ze nie. On ze top. My ze nie.

Ja ustąpiłem i sejuani bot. Koles w koncu poszedl na topa, przegrał lane feednal enemiesow, wyszedl i wbil na końcu rundy.

Tak się to zawsze kończy noob postawia na swoje a tylko nafeedowuje enemy topa, przegra topa z konkretnym outfarem i w ogóle. Całkowicie Ciebie rozumiem.

ja dzisiaj gralem jaxem rankeda na solo topie vs. shyvanka zdominowalem linie, zgarnalem fb staty na + i wgl daloby sie ogarnac, ale soraka napisala ze idzie supp na bota, a pierwsze co kupila to ta rozdzka za 860 w dodatku kradla farme sivir -.- ogolnie nie ogarniala, potem 2 ranked chcialem sie odbic jaycem na topie, tez ogarnialem lee dobrze gankowal i tylko my we 2 praktycznie ogarnialismy, ale alistar 0/10/3 -.- nie wiem dlaczego ale jak na poczatku gral dostatecznie tak potem zaczal specjalnie feedowac i przez to przegralismy.

Ciebie też w 100% rozumiem, niektórzy tego nigdy nie zrozumieją jak to jest no ale cóż ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Czego ty oczekujesz na poziomie 1270 elo? Oo

Wg. mnie to nie zależy od elo - poziomu gry, tylko od nastawienia graczy. Tacy ludzie to po prostu chamy prostaki jebane biedaki =) i nie nidzie się z nimi dogadać. Kiedy widzę takich graczy to mam ochotę pójść i nastawić wodę na meliske :D (wkurw mi skacze / wkurw - poziom wkurwienia) .

Opublikowano

W tym teamie, polaczkiem byłeś ty. W ogóle nie rozumiem jak można tryndą grać, jego jedynym plusem jest ult, którym może divować itp. Do tego dwa pd, no nie wiem. Wolałbym widzieć replaya, niż buildy + te elo.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Replaya raczej nie dostaniesz bo go nie nagralem , czasami zapominam o wlaczeniu go . Kurde nawet jakbym gral karma pod ad ale jezeli wygrywam linie , mam bardzo dobra farme , niszcze przeciwnika i jego dwie wieze bez pomocy junglera ktory ani razu nie zgankowal , pisze ss , pinguje ale i tak tamci musza trollowac nikogo sie nie sluchac chodzic solo i ginac , nie wiem o co wy sie czepiacie . Nie wazne jaka postacia wazne jak sie gra . Naprawde takim trynda na takim elo sie gra bardzo dobrze , on wcale. Nie

jest taki chujowy gdy ludzie nie wiedza co to focus ad .

Pozatym prosilem o zamkniecie tematu

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

KURWA MAC TRZYJAMCIE MNIE.

Gosciu ktory pickuje Trynde na Rankedzie, składa na nim dwa Phantomy, płacze, że przegrali przez jakiegoś polaka!

o mamusiu!

Opublikowano

ja wczoraj z teamem full polaczky zjebałem przez kolege teemo który wyszedł z gry i wrócił w30min i stwierdził ze go je*ie to bo on lubi afkować i wogóle

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

Trynd 2xPD xDDDD.

Cho 2 roa (wgl jak można roa na cho budować).

Kha Trinity i Frozen.

Dziwisz się że przegrałeś?Z tymi pd lol...xD.

1310480585093.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...