Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Steam

TraVel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak zaczyne Hakowac na Steam w cs1.6

to dostane bana na steam i wgl nie wlacze steam czy dostane bana na steam i wgl nie wlacze cs czy Dostane bana na server na ktorym gralem? nigdy nie gralem na steam z hackami i troche sie obawiam ze jak zaczne hakowac to dulgo nie pogram bo calego steam mi zbanuja dlatego pytam

Opublikowano

Cóż, jeśli hack jest wykrywalny możesz otrzymać blokadę VAC jeśli zagrasz z nim na chronionym przez VAC serwerze. Wtedy będziesz mógł co prawda włączyć steama, ale nie będziesz mógł grać na serverach objętych ochroną VAC, ochrona VAC występuje najczęściej w grach firmy Valve, ale zdarzają się również na innych grach, takich jak MW3.

Opublikowano

Ehh. Jeżeli sciągniesz tego cheata typu Niewykrywalnego czyli na steam to cb nie wykryją. Osobiście to testowałem na serwerach VAC I jakoś nadal nie zostałem zbanowany przez ich firmę. Niestety moje pogrywki się skończyły na skradzionym koncie którego nie da się odzyskać ponieważ zostało usunięte. Wracając do tematu. Na forum występuję wiele tych cheatów. Daje link:

http://www.mpcforum.pl/forum/284-counter-strike-16-steam/

Tutaj jest link w którym występują cheaty na steama. (Nie wykrywalne) Więc łatwo poszukać. Każdy jeden został przetestowany przeze mnie!. Więc bez obaw.

beznazwy1ji.pngDaj Like bo się popłacze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...