Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Manierką Wzmacniającą

Derion64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam problem ^^

Jak użyć Manierki Wzmacniającej do skauta proszę o szybką odpowiedź

lub skąd wziąć za darmo ubranie świąteczne lub ubranie robota :)

mca.png
Opublikowano

Manierki używasz dając ją w ostatni slot w wyposażeniu (chyba akcji), później podchodzisz do sklepu kupujesz jakiś ładunek i klikasz h (tylko na mvm)

Nie ma ubrania robota, jest to plugin wgrany na serwer, a ubranie świąteczne.. zależy jakie bo jeżeli chodzi Ci o zombie to możesz wydropić z kupki gówna (krafcisz z 7 rzeczy, które teraz dodatkowo dropią, np. ta ryba, ręka robota, but, gwóźdź itd.)

Opublikowano

Acha Manierki tylko w MvM a jak skraftować te ubrania napisz :) to bedzie 2 like :P

O i jeszcze jedno opłaca się grać tylko na jednej klasie ??? a bronie z innych klas przerobić ??? Opłaca ???

mca.png
Opublikowano

Nie da się ich skraftować, po prostu czekasz (jeżeli ma być za darmo) aż Ci wypadnie 7 tych itemów (gwoździ, ryb, butów, rąk robota itd.) i je po prostu krafcisz w "Niestandardowy plan wytwarzania".

Później to co skrafcisz otwierasz i liczysz na szczęście, że Ci wypadnie strój zombie(ewentualnie skrzynka) na daną klasę.

Szczerze to łatwiej sobie to kupić za "metal drugiego poziomu".

Opublikowano

Kurde to ja już nic nie rozumiem powiedz gdzie mogę czekać na ten darmowy sposób i na ten kraftowany jak go zrobić to like dostaniesz.

I o co chodzi z tym kupieniem metalu z drugiego poziomu.

mca.png
Opublikowano

lol

Chłopie, co tydzień możesz dropnąć itemy, jedne są zwykłe, a drugie to właśnie te, które już dwa razy wypisywałem, z 7 tych, które wypisałem możesz zrobić "Pile of corses" (czy coś takiego) i to otworzyć.

Za metal drugiego poziomu (6 broni) możesz kupić sobie ten strój.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...