Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]plan/pomysl

jpwwas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Ja jestem Winterscod4 i mam zamiar zalozyc channel na youtube ukazujacy realia gry w lola

Mam konto 1900 elo na wescie, gram w lola od beta testów[z jakies 3-4 lata w przybliazeniu]. Chcialbym sie was zapytac czy bylibyscie zainteresowani ogladaniem takich filmikow z tutorialami jak grac jungle top , podstawowe skille, bulidy ITD. Prosze wypowiedzcie sie na ten temat

Opublikowano

Mhm po 1 zły dział a po 2 czemu nie , tylko , żeby ktoś cię oglądał musiałby być początkującym. A samo oglądanie ~30/40 minutowych filmików jest nudne (jeśli byś chciał nagrywać całe mecze) , ale początkującym by się przydało. Chociaż chyba są już takie filmiki

Opublikowano

Jeżeli chcesz możesz coś takiego zrobić . Licz się z tym że na początku może być mało wyświetleń itd , ale jeżeli będziesz widział że wychodzą ci te filmiki to tego nie przerywaj i kręć dalej ;) .

Ja osobiście jak bym miał oglądać te tutoriale to bym chciał żeby były krótkie i na temat . Albo chociaż powycinane elementy z gry(jeżeli chodzi jak grać na danej "pozycji") , a nie cały mecz który jest komentowany ;)

Możesz także zrobić "zagraj z widzami" (jak już troszkę ich będziesz miał) co może zwiększyć twoja oglądalność gdyż ludzie będą chcieli zobaczyć siebie na "jutiubie" :D

Takie moje zdanie ;)

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Nie pytamy się o takie rzeczy, do tego pochodzi to pod kanał yt.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...