Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Losowanie kart za 100k

adamus940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co wypada z tych losowań za 100 tysięcy i 60 tysięcy? Skąd większość ludu ma część ultra , profesjonalne i skąd lud ma skille z 3 gwiazdkami ?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Nie opłaca się kupować tych kart, niezbyt wartościowe rzeczy z nich lecą, tak więc nie polecam ich kupować, tym bardziej że kosztują aż 100k.

A co do tych części i skilli to albo kupują sobie pakiety części, lub wygrywają z kart po wyścigach i zbieraniu diamentów.

Zdarza mi się od czasu do czasu dropnąć jakąś część ultra z kart po wyścigach i zbieraniu diamentów, 3-gwiazdkowe skille dość łatwo wydropić z kart po wyścigach i zbieraniu diamentów, mam pół magazynu tego.

Opublikowano

Z tych kart leca wzmocnienia, kasa, itd czyli nie oplaca sie kupować.

Czesci i skille leca z kart za wyscigi albo za boosty.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Dodam jedynie, że widziałem 2 udokumentowane przypadki gdy ktoś dostał samochód, co prawda klasa C/D ale za darmo, a nie za Boosty.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A masz moze linka do tych udokumentowanych przypadkow gdy ktos dropnal samochod?

hehe ja kiedys na botach do kart sobie kupilem za 20mln igc i nic fajnego sie nie droplo

Opublikowano

Ehh, szkoda. A znacie jakiś przydatny hack? Części + kasa + exp łatwy w obsłudze?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Właśnie tego bota nie ogarniam, po lewo pisze mi ile wyscigow mam ale zamiast robic mi wyscigi to chce kumpli zapraszać, wtf?

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Właśnie tego bota nie ogarniam, po lewo pisze mi ile wyscigow mam ale zamiast robic mi wyscigi to chce kumpli zapraszać, wtf?

Nie jest to temat co do tego bota ale już odpowiem. Musisz mieć źle ustawione okienko, które pojawia się po znalezieniu wyścigu bądź nie masz ustawionej rozdzielczości 800x600 w okienku.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wszystko jest do mendy ruskiej wypisane w tutorialu. Jak masz problem że zaprasza znajo przesuń okno do prawego górnego rogu !

1358164285-U286162.png

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...