Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[InneHitzone Prosto Od Rusków

szuwari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem jeszcze lepsze, tzn on był taki sam jak ten UP tylko że np miał logo kierowcy na przodzie i łatwiej było wiadomo wiedzieć co gdzie. A tak kolory niebieski,czerwony itp.

PS. Czy te mody różne obniżają fps w grze ?

Opublikowano

Widziałem jeszcze lepsze, tzn on był taki sam jak ten UP tylko że np miał logo kierowcy na przodzie i łatwiej było wiadomo wiedzieć co gdzie. A tak kolory niebieski,czerwony itp.

PS. Czy te mody różne obniżają fps w grze ?

Można się na tym zastanowić czy obniżają, ale raczej nie.

Moim zdaniem te mody są do dupy za bardzo oczojebne ja używam tych i moim zdaniem lepsze:

http://wotskins.ucoz.ru/news/zony_probitija_v_cvete_ot_korean_random/2012-08-06-3358

Niby są pod 7.5, ale można śmiało je instalować

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up ale nie ma w nich czogłów brytyjskich itp.

@Up2 Loga załgoi są tylko na screenie nie są pokazane ale mi coś są zamazane -.-

xxx

Opublikowano

@Up ale nie ma w nich czogłów brytyjskich itp.

@Up2 Loga załgoi są tylko na screenie nie są pokazane ale mi coś są zamazane -.-

po co ci brytyjskie? Jeżeli chodzi o pancerz to są "normalne" czyli nie odbijają jakoś nadto dlatego też są nie potrzebne walisz we włazy, okienka kierowców i podłogi

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up no ale taka matilda BP wkurza swoim dzialem spamerkism albo valentine a tak mozna ja objechac i wiadomo gdzie walnac zeby wysadzic taki czolg w powietrze :)

xxx

Opublikowano

Myślisz że wysadzisz jednym strzałem Matilde czy inny czołg, bo wiesz gdzie jest magazyn? Nie rozśmieszaj mnie szansa na wybuch magazynu to około 10-15% więc nic ci nie da to że wiesz gdzie strzelić, bo musisz mieć tylko i wyłącznie szczęście

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up2 i serie strzałów ;) Wtedy szansa na wybuch znacznie sie zwieksza.

PS ostatnio Typusia[ :P ] na westfield wysadzilem w powietrze bo magazyn bu trafilem IS-3 w wieze i bum Blow_Up xD

xxx

Opublikowano

Co ty Gadasz Są brytyjskie od V tieru chyba 5 czy 7 czołgów a co do jakości nie moja wina!!

Opublikowano

Co ty Gadasz Są brytyjskie od V tieru chyba 5 czy 7 czołgów a co do jakości nie moja wina!!

ale mu chodziło o inny skin pack

Z tymi blow-up'ami to jest taka zależność, że im większy kaliber i obrażenia działa tym większa szansa na zniszczenie, bo każdy z modułów ma swoje pkt wytrzymałości (są liczone osobno z pkt zdrowia czołgu). Bardzo często zdarzało mi się grając ISU z bl-10 1 shotować T44 po strzale w wieżę.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

ale mu chodziło o inny skin pack

Z tymi blow-up'ami to jest taka zależność, że im większy kaliber i obrażenia działa tym większa szansa na zniszczenie, bo każdy z modułów ma swoje pkt wytrzymałości (są liczone osobno z pkt zdrowia czołgu). Bardzo często zdarzało mi się grając ISU z bl-10 1 shotować T44 po strzale w wieżę.

Liczy sie jeszcze penetracja, jest najwazniejsza.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Penetracja liczy się tylko tyle, żeby przebić czołg i trafić w ammo rack. Nie byłoby różnicy w szansie na blow-up przy strzale z działa o penetracji 300mm i 1000mm przy takim samym dmg pocisku. Oczywiście przy mniejszych wartościach penetracji ma to znaczenie, ale nie aż takie duże jak dmg

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...