Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chce kupić telefon z androidem tylko nie wiem jaki mój budżet to 500 złotych tylko mógłby coś ktoś doradzić ponieważ chce aby telefon się nie wieszał i chcę aby działała a nim ta aplikacja https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.boostr.Air&hl=pl nie wiem jakie ma wymagania ale mój Glaxy Y nie jest z nią kompatybilny aparat od 2.0 wyżej koniecznie samsung i dobrze jak by była qwerty klawiatura ale nie musi być oraz klasycznie chyba wszystkie telefony dotykowe mają już WiFi i jeszcze musi być dotykowy chociaż w połowie co to znaczy znaczy że nie musi mieć dotykowych klawiszy pod ekranem to chyba wszystko :).

Oczywiście sensowne odpowiedzi lajkuje.

Jeszcze mam pytanie ile wezmę za ten mój Galaxy Y

-ładowarka

-słuchawki(nie ma w serwisowo kupionym zestawie)

-karta 2gb

-usb

stan średni

parę zadrapań z tyłu zdarty ekran co nie pszeszkada w użytkowaniu i troszkę z jednego rogu obity

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

szukaj SGS do 500zł, wczoraj dwa takie poszły w ładnym stanie ( wiem bo sam czaje się na okazję :) )

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Nie ruszy na ace, bo potrzebuje procesora wykonanego w technologii armv7. Pokazuje mi niekompatybilnosc z galaxy gio (w ace siedzi ten sam procesor).

Za 500zl mozesz miec nowego SE Live.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...