Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung galaxy Ace vs Samsung galaxy Mini 2

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samsunga galaxy Gio już miałem , nawet fajny telefon no jedynie troche mały , ale to mi nie przeszkadzało zbytnio , po prostu mniejszego telefonu od gio nigdy nie będę miał bo takich nie lubie . Co do aktualizacji do androida 4.1 to skąd masz te informacje? Jeśli to prawda to bez zastanowienia wybiore samsunga galaxy mini 2 . Ogólnie to ja dobrze wiem , że samsung galaxy mini 2 jest lepszy od ace pod względem nowszego systemu androida (2.3 , ace ma 2.2) , oraz ma więcej ramu i pamięci wbudowanej . Ace ma lepszy aparat i jest większy , ale też trochę droższy . Myślę , że wybiore galaxy mini 2 , ale proszę napiszcie coś na temat aktualizacji do 4.1 . Bo by było fajnie

Opublikowano

Zdecydowanie mini2, jednak jeżeli masz trochę pieniędzy to dołóż. Sam miałem galaxy mini, gio i ace i przezuciłem się na Xperie Arc S, ogromna rożnica wszystko chodzi płynnie, mega aparat, dużo rozrywki :) A jeżeli tylko do dzwonienia to jakiś z tych 3 bo do gier za bardzo sie nie nadają. Polecam też Sgs + :)

Daj + to nie boli

~~♦ Miami Heat ♦~~

heatssigclean.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie mini2, jednak jeżeli masz trochę pieniędzy to dołóż. Sam miałem galaxy mini, gio i ace i przezuciłem się na Xperie Arc S, ogromna rożnica wszystko chodzi płynnie, mega aparat, dużo rozrywki :) A jeżeli tylko do dzwonienia to jakiś z tych 3 bo do gier za bardzo sie nie nadają. Polecam też Sgs + :)

Jak to do gier się nie nadają . PRzecież można na mini2 mieć gry

Opublikowano

Posiadam samsung Galaxy mini 2

I każda gra z android market chodzi mi płynnie. Między innymi nfs shift, gta III, i wiele innych.

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...