Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bugi na kopiowanie itemków albo zdobywanie zwoji metalu w XenoxMt2(GondorMt2)

polak123xxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zna ktos jakies dzialajonce bugi na kopiowanie itemków (nie paint to nic nie daje sprawdzalem) albo jakis sposob na szybkie zdobywanie zwoji metalu na XenoxMt2 (GondorMt2) mam 130 lvl prosze o szybkol odpowiedz

Opublikowano

Hahahahahahahahahahaha !!!

Sprawdziłeś czy jak w Paincie skopiujesz 10 Metali to czy je dostaniesz?! OMG dawno się tak nie uśmiałem...

Nie ma czegoś takiego.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Gondora zeszła na psy. Napewno dostaje je od GMa. NIE MA CHEATA/BUGU NA KOPIOWANIE ITEMÓW!

Grałem na GondorMT2 (Pod nickiem MihosT) i były tylko Bugi na kopiowanie Białych Flag. Ale już all usunęli.

Opublikowano

po Twojej ortografii widze ze nie masz za duzo lat :) nie ma takiego sposobu i raczej nie bedzie, a Twoj kolega robi Cie w ... Chyba nie musze konczyc :)

Opublikowano

Sprobuj jeszcze raz przez painta skopiow,ac bo moj kolega umie wiec, ty pewnie cos zle zrobiles, lub przeczytaj komentarze wyzej i w nie uwierz.

iz9w29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...