Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poradnik dot. Deathstreaków.

media123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałem napisać pewien poradnik dotyczący deathstreaków występujących w mw3, mam nadzieję że będzie on przydatny dla nowych graczy :P. Tak więc jeśli jesteś zainteresowany tym poradnikiem, przeczytaj :D.

Pytania i odpowiedzi

Co to jest deathstreak?

Deathstreak to swego typu nagroda za zgony, która ma nam pomóc powrócić do gry jeśli nasz wynik będzie coraz gorszy

Kiedy otrzymujemy deathstreaka?

Deathstreaka otrzymujemy przeważnie po 4-5 zgonach bez zabijania ani jednego wroga.

Co daje deathstreak?

Deathstreak daje różnorakie nagrody, od przyśpieszenia szybkości aż do pocisków zadających zwiększone obrażenia.

Nagrody deathstreaków

1.Adrenalina/Przyśpieszenie- Zwiększa naszą prędkość na 5 sekund po odrodzeniu, dzięki czemu możemy szybciej udać się na miejsce w którym nas zabito, a tym samym przy odrobinie szczęścia i wprawy zlikwidować zabójcę.

2.Zemsta- Zemsta pokazuje nam na radarze wroga, który zabił nas w poprzednim życiu, tzn. życiu, poprzedzającym deathstreak

3.Ostatni bastion- Jeśli wróg nas zabije, nie umrzemy natychmiastowo, natomiast zamiast śmierci nasza postać padnie i będziemy mogli zlikwidować agresora za pomocą broni krótkiej, jeśli nikt cie nie dobije podczas trwania ostatniego bastionu, wrócisz do gry.

4.Granat- Po śmierci naszej postaci w stronę napastnika zaczyna lecieć odbezpieczony granat, i jest możliwość, że zostanie on zabity jeśli szybko nie ucieknie.

5.Ręka truposza- Coś w stylu finałowego bastionu, lecz w tym przypadku nie ma możliwości powrotu do gry, zamieniami się w żołnierza-samobójcę który zamiast broni krótkiej ma do dyspozycji C4 i detonator.

6.Amunicja rozrywająca- Specjalna amunicja zapewniająca zwiększone obrażenia dla każdego rodzaju broni.

Mam nadzieję że poradnik choć trochę was wprowadził w temat deathstreaków :)

Zakaz kopiowania tego poradnika bez mojej zgody

Opublikowano

To są wszystkie deathstrike ? :O

Myślałem że ich jest więcej , powodzenia w konkursie :))

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...