Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy dobry zarobek

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam dropka 15 lvl i 1kk ( solar ) czy oplacalo bymi sie dropic zolcie bez + ornamenty i czarny uniform nastepnie ulepszac tygrysie zbroje do +9?

oplacalny zarobek wyjde na + jak np 3 zrobi na +8 i 2 z tego spali?

czy dobrze bedzie dropic na tym lvl te 3 ulepszacze

Opublikowano

Ogolnie tak sobie bo nigdy nie wiesz czy Ci kowal spali czy nie. Polecam m3 na tym lvlu powinno Ci tam dropic troche ciekawych itemkow

Opublikowano

Pomysl fajny tylko ze te wszsystkie 3 itemy dropia w 3 innych miejscach. Mozesz probowac w ten sposob, lecz bardziej oplacalo by ci sie w imha dropic.

iz9w29.png

Opublikowano

1 noc na m3 (caly czas patrzylem czy cos ciekawego droplo) 1 fms i 5 katna przez 9h :)

czy jesli wklepie co 5 to wyjde na +?

Opublikowano

zostawie bota na noc zobacze co dropnie

odpowiedzcie mi na pytanie ktore zadalem w temacie:

wyjde na + czy na -?

Opublikowano

to jest dobry sposob bo zbroje na 18 lvl +9 kazdy szuka :) co do tego powiem ci ze zolcie i ornamenty to szybko zdobedziesz ale gorzej z uniforami :)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Ja bym Ci radził albo bić metki :D Albo dropić z Bestów lub możesz także iść do m3 i dropić riby,fms itp. Na tym jest chyba najlepszy zarobek :P :D

Opublikowano

Sam pomysł nie jest zły, ale radziłbym dropić same żółcie bez + i potem je sprzedawać. Jak już zdobędziesz troche Yang za ten ulepszacz - możesz zacząć ulepszać zbroje.

wyjde na + czy na -?

Jeżeli chodzi o M3 - wyjdziesz. dropienie broni na 30 lvl to dobry sposób.

Opublikowano

Opłaca się z tymi tygrysimi, zależy od cen na serwerze .A tak to klep metki jak piszą wyżej albo FMS drop na wężowym polu i do +9.

Opublikowano

w temacie mam napisane jak zarabiać czy "czy mi się opłaca takie coś robić"

cena czystej +9 3-4kk

bardziej mi szkoda yang bo na +9 75k :D

Opublikowano

Idź do imha, nadropisz tam i broni na 30 i żółci bez+, skór niedźwiedzia bez+ też można nadropić (ja do tej pory mam ze 100coś jak jeszcze em2 był free ;d) do tego można lotnąć jakąś sunzi srebrną branse itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w temacie mam napisane jak zarabiać czy "czy mi się opłaca takie coś robić"

cena czystej +9 3-4kk

bardziej mi szkoda yang bo na +9 75k :D

To zależy tylko od Twojego szczęścia w ulepszaniu.

Gdy ono Cię nie zawiedzie pewnie ,że wyjdziesz na +,gdyż Solar to serwer tani i łatwo można się tam dorobić.

Tak prawda ,że na ulepszanie jest potrzebne 75k lecz pomyśl masz te 4 Tygrysie ,ulepszacze na każdy plus oraz jakieś zbędne itemy.

Próbuj je palić (zbędne itemy). Możliwe ,że uda się wykuć wszystkie cztery.

Jeżeli szukałbyś pomocy w innym zakresie z Globalami zajrzyj tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/752118-tutodpowiedzi-na-wasze-czeste-pytania/

Jeżeli szukałbyś sposobów na zarabianie na Solarze zachęcam Cię do przeczytania tego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/751964-tutsposoby-zarobku-na-solarze-s26/

Pozdrawiam.

Opublikowano

przestańcie z tym imha!

pytam czy mi sie oplaca dropic te rzeczy i ulepszac i czy 1kk styknie na ulepszenie przynajmniej 1 na +9

Opublikowano

1kk powinno Ci starczyć. Koszt ulepszenia jednej z broi od +0 do +9 to około 200k. Mając do dyspozycji 1kk starczy Ci na ulepszenie max. 10 (zakładając, że jeżeli spali - to spali na +6/7). Wszystko zależy od szczęścia.

Jeśli chodzi o mnie - chciałem zrobić tarcze na +6 (robiłem początkowe EQ). Wszystkie naszyjniki,buty itp. weszły na zakładany poziom ulepszenia (+6) za 3-5 razem. Ulepszając tarcze spaliłem około 20.

Opublikowano

A nie lepiej by było zainwestować tą kasę np w dropka dropić medale i zrobić 35 bodego z bojowcem i latać po m2 i bić metki jest to dobry wręcz bardzo dobry zarobek na starcie jeszcze możesz próbować metiny w M1

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Nie ulepszaj chyba ze te ulepszacze dropniesz przy okazji. Lepiej klepac metki w m1/m2 napewno pewniejszy zarobek i mloczywiscie mozesz sie wybrac do m3 dropia tam all bronie na 30lv :) Zarobek gwarantowany.

Opublikowano

imha/metki w m1 ( shinso najlepiej ) a jak wiesz gdzie sa metki to w jino

bardziej dropic na metkach 15 bo mozesz przy okazji dropnac struj bo dropia jakies ... i chyba dropia jeszcze o jakis tam godzinach certy wierzchowcow czy cos takiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...