Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Spolszenie Windows 7 i ilu bitowy zainstalować system?

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka ;) Poszukuję spolszczenia do Windowsa 7 Ultimate, lecz sami doradźcie do ilu bitowej wersji. Mam dwie: x86 oraz x64. Którą zainstalować na takim sprzęcie? I oczywiście dorzućcie sprawdzone spolszczenie :D

RAM: 3Gb

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

jakbyś miał legalna wiedział byś że ultimate ma język polski bez względu na wersję

procesor pewnie tez nie wiesz ze masz x64

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Masz 3 gigabajty pamięci RAM. W związku z tym bardziej polecam Ci system 32 bitowy, ponieważ 64 bitowy czyta więcej ramu niż 32 bitowy, ale w twoim przypadku 32 bitowy wystarczy, ponieważ 32 bitowe czytają do 3,5GB ramu a 64 bitowe więcej, bo windowsy 64 bitowy czytają do 93,5 GB pamięci RAM, ale też więcej jej zużywają, dlatego ty wybierz lepiej 32bit dla uzyskania najlepszej wydajności w tej chwili, aczkolwiek system 64biotwy jest bardziej przyszłościowy, np. jakbyś chciał dołożyć sobie pamięci RAM.

@robem

poprawione :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

i co jak dokupi pamięć która teraz powiedzmy za grosze będzie od nowa instalował ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Robem ma rację, wolę przyszłościowo myśleć. No dobra, zainstaluję x64. A jeśli nie mam na tym kompie neta (więc nie mogę ściągnąć spolszczenia przez UPDATE) to skąd je wziąć? Oczywiście pod x64 ;)

Opublikowano

To pobierz teraz i przerzuć na pendrive'a albo jakąś płytę w ostateczności i potem zainstaluj.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Po prostu nie chcę przez ten zryty UPDATE'r, proszę was o spolszczenie do ręcznego ściągnięcia x64.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...