Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szybkie pytanko

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak niektórzy wiedzą mam zamiar nabyć komputer w grudniu, lecz mój kolega twierdzi że mi się nie opłaca gdyż części podrożeją w grudniu. Ma racje?

Opublikowano

Bo mam zamiar części z neta załatwić. Mam już dość grania w piksele i chciałbym zakupić go jak najszybciej się da. Żeby na ferie było ;p.

Edit

Na allegro lub podobne będzie drogo?

Opublikowano

Bo mam zamiar części z neta załatwić. Mam już dość grania w piksele i chciałbym zakupić go jak najszybciej się da. Żeby na ferie było ;p.

Edit

Na allegro lub podobne będzie drogo?

na allegro nie kupuj części bo w chuj drogo wyjdzie z przesyłkami...

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Pozwólcie że odświeżę może ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia. Bo ja bym wolał to na święta ale właśnie może być podwyżka.

Opublikowano

No cóż to na ferie powinien być. Z tego co się orientuję za ponad 2k można skręcić taki żeby spełniało rekomendowane wymagania BF3.

Opublikowano

No cóż to na ferie powinien być. Z tego co się orientuję za ponad 2k można skręcić taki żeby spełniało rekomendowane wymagania BF3.

Do ponad 2k zł da się skręcić kompa co weźmie BF3 na ultra :D Ceny 7850 maleją (już tylko 644zł za wersję od MSI), a nowych CPU nie brakuję.

Opublikowano

Pan groky02 twierdzi że karta która uciągnie gry na ultra przez parę lat kosztuje 1500zł. Może zmieńmy temat. Czy za 2300 tys. zł (tyle planuję dozbierać do świąt) da radę skręcić porządny komp? Bierzcie pod uwagę zniżkę poświąteczną.

Opublikowano

Tak da radę skręcić, ale nie na parę lat(chyba, że byś dokupił drugą 7850 do CF). Obstawiam, że nextgeny będą miały wydajność na poziomie APU Vish + HD7770 (wstępna konfiguracja PS4), a wtedy możliwości będą znacznie większe i wiemy co to oznacza (UE4, CE4, FB3 etc)

Opublikowano

Ogólnie chodzi mi aby te gry które aktualnie wyszły chodziły na najwyższych detalach. Już naprawdę nie dożyję więcej na samym hl1 i hl2. Jak już będę miał taki jaki chcę to dozbieram na części takie aby gry działały jeszcze przez parę lat.

Opublikowano

Nie wiem po co to jeszcze refreshujesz. Technologia idzie z roku na rok w górę, a sprzęt tanieje. Także komp za twoją cenę starczy na 3-5 lat, później już będzie się męczył, jeżeli nic w niego nie włożysz. Btw. poczekaj jeszcze te 2 miechy. Ferie dopiero (u mnie) w Styczniu więc wiesz... A co do gier, to jest kilka fajnych tytułów na wymaganiach jak HL .

he?

Opublikowano

Dobrze a więc podsumowując - planuję dozbierać jakieś 2300zł do ferii. Więc biorąc pod uwagę zniżkę co za to bym skręcił? Będzie bf3 chodził na ultra? To już mój ostatni post więc niech ktoś coś powie.

Zmiana planów! Odkryłem na strychu dwa zestawy lego które są razem wartę parę stów. Podliczę je i wam powiem ile z tego będę miał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...