Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Prosze o pomoc permissionsEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym was poprośić o wyznaczenie uprawnien w pluginie PermissionsEx bo sam za bardzo nie umiem wszystko podam jakie kto ma miec uprawnienia dodałem 4 niekompletne pluginy z plikami odpowiadającymi za konfiguracje pluginu które sobie wgram potem do kompletnych pluginów jak oczywiście mi pomożecie pluginy które wam wysyłam permissionsEx, worldedit, worldguard, essentials nie wiem czy one będą potrzebne bo się na ty nie znam i głównie chciałbym żeby w wszystkich rangach były uprawnienia do używania siekierki/patyka i żeby nie mieli dostępu do innych komend żeby gracze mieli możliwość zakładania własnego cuba po to te nieuprawnienie na siekierkę/patyka

takie są rangi:

VIP-Możliwość zakładania 4 sethome(gdyby sie nie dało dac 4 sethome to prosze dac nieograniczone ) . dostęp do komendy /fly . może zrobić 4 cuboidy i wszystko to co juz jest w permissions napisane w randze gracz

SVIP- możliwość zrobienia 6 sethome (gdyby sie nie dało dac 4 sethome to prosze dac nieograniczone ), dostęp do komendy /fly i /kick może zrobic 6 cubów i wszystko to co juz jest w permissions napisane w randze gracz

MVIP - możliwosc zakładania nieograniczonej liczby /sethome dostęp do komendy /gm(/gamemode ale tylko sam sobie bedzie mugł ja sobie dawac i nikomu wiecej ) . /kick . /ban możliwosc założenia 12 cubów

Małe podsumowanie

każdy z VIP może tylko sam sobie dawac /gm /fly

jesli /sethome nie da sie ustawic np zeby były 4/6 to prosze dac nieograniczona ilosc

jesli cubów nie da sie ustawic 4/6/12 to tez prosze dac nieograniczona ilosc

no i zeby ludzi mogli robic cuboidy o wielkosci 500 000 kratek

żeby każdy mógł używac siekierki/patyka nawet gracz i zeby gracz mógł tez zakładac cuba tylko jednego

PLIKI SĄ SPAKOWANE W PLIKU PLUGINY.RAR

PLUGINY.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...