Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2BOB

Mateo1973

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Database is currently down.Have a little patience!" - post moderatora z forum m2bob.

tłumącz na Polski - "baza danych jest w tym momencie uszkodzona. miej trochę cierpliwości "

Opublikowano

bobek dziala co wy chcecie ja wlasnie bobkuje na 2 kontach oOOoO

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

nikomu bobek nie działa -,- jak niby działa to podaj jaką masz wersję i daj screena najlepiej z dzisiejszą datą bo nie uwierze Ci !

Opublikowano

ja logowałem się o 6:00 rano to już nie działał

Jak to możliwe? Ja włączałem o 8 i było wszystko ok, ale teraz oczywiście nie działa.

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

No nie wiem... tak czy siak rano przed pójściem do lic-bazy :D o 6:00 chciałem sobie FB odpalić i bobek mi nie działał więc przez Kamermoda zapuściłem :)

Opublikowano

U mnie nadal nie działa, w dodatku na forum bobka tekst że domena zawieszona na kilka dni. Jak u Was jest? Może u mnie coś się powaliło.

Opublikowano

Problemem nie są złe pasy tylko upload nowej wersji która wychodzi co tydzien albo dwa tygodnie , dochodzi do tego ponieważ Admini PL metina walczą z m2bob.

Upload pozwala na nowo cieszyć się botem . Jeżeli nie mam racji to kilka miesięcy temu były premium za free które są do teraz , wszyscy możecie "bocić" na jednym koncie PW ;] Like mile widziany ^^

Zawsze nick "Sobieski,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...