Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarOperation - Warrock Private Server - Beta

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zagrac na takim privie

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

Serwer do niczego, strona też nie jest idealna (kilka bugów jest i łatwo ją rozwalić), sam serwer z grą też. W ogóle strona m z dupy grafikę od nie wiem nawet jakiej gry, a zrobienie cheata na all slot i no recoil zajęło mi ok. 10 minut (musiałem odkopać bazę swoją).

Pozdrawiam JacoH

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Z broniami jest wszystko ok ;D tylko malo ludzi do grania ja o tej godz jestem sam na servie wiec troche lipa ale po południu pewnie wbiją ;D to dobry server dla tych ktorzy chca postrzelac roznymi broniami mozna tam cuda wylosowac !

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

Siemka.

Otóż nie wiem, czy warto grać, i chce wiedzieć jak wygląda is najlepiej jakiś ss, albo filmik ;)

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam i czekam <3

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Ja strasznie nie polecam tego serwera! tyle bugów że się w pale nie mieści.Nie dość że gdy ktoś z drużyn wygra/przegra to i tak pisze LOSE.Ciągle są lagi i na do datek gdy coś wylosuje w Luck Shoot to mi się gra zacina + wywala z gry.Nie polecam nawet nie ściągajcie.

Opublikowano

Nie polecam tego ścierwa !!!!! nie ściągajcie pełno bugów na servie mało ludzi jeszcze może wam zbugować WRPSP już kilka osób tak ma !!!! Musimy robić teraz formata kompa ; /// + nie możemy grać w WRPSP

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...