Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak uruchomić 2 razy grę?

therock45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Krótko powiem, uruchomilem NFS World normalnie a drugi w sandboxie, tak samo z trainerem by GMZ (wiecie o jakiego chodzi nie?). Ok mam wszystko po 2 ale problemem jest ze te 2 trainery dzialaja tylko w 1 nfs a w 2 juz nie. Co mam zzrobic aby dzialal w obydwoch nfs?

Opublikowano

ale po co Ci 2 ?, jeden wystarczy, dajesz auto finish i wychodzisz, nabijasz i tyle, nie da sie 2 trainerów.

Opublikowano

Potrzebujesz 2 NFS, jeden na trainer, a drugi bez trainera, wchodzisz do gry, i tym i tym, po chwili przechodzisz na okno w którym masz odpalonego Trainera z auto finishem, i wychodzisz i tyle.

Nie ogarniam go, po co mu na 2 nfs'ach trainer, skoro da sie nabijać na jednym, ale odp na twoje pytanie, kiedy ja próbowałem na sandboxie, nie dało sie.

Opublikowano

Potrzebujesz 2 NFS, jeden na trainer, a drugi bez trainera, wchodzisz do gry, i tym i tym, po chwili przechodzisz na okno w którym masz odpalonego Trainera z auto finishem, i wychodzisz i tyle.

Nie ogarniam go, po co mu na 2 nfs'ach trainer, skoro da sie nabijać na jednym, ale odp na twoje pytanie, kiedy ja próbowałem na sandboxie, nie dało sie.

Dzięki :D

I sorry że okazałem się być aż tak głupi (:

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...