Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Darmowe dodania i zmianki CHEAT ROKU szkata ucznia

tomek12332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż dzisiaj wpadłem na przepiękny pomysł...

Szkaty ucznia nie da się przekazywać ani itemków co sie znajdują w środku.

Próbowałem już mieć pełne eq otworzyć szkate i ziemie wypadło :szkata ucznia oraz inne pierdoły... czekałem czekałem i nie szło podnieś ciągle szkata ucznia i inne itemki były podpisane po 5minutach same znikło...

probowałem zrobic tak, że itemki leżały na ziemi i zrobiłem PT i probowałem podniesc .. też sie nie da,,,

probowałem DropHackiem to zaje*ać też sie nie da...

Moja prośba polega na tym Aby jakiś dobry "haker" wynalazł czita który ukradł by szkate ucznia drophackiem <-------

jakie mamy z tego kozyści ? mamy 75lv przykładowo podnosimy te szkaty i mamy ciągle bodzie/zmianki/dodania bardzo opłacalne ... lecz nie wykonalne dla mnie, próbowałem wszystkiego dosłownie... prosze się wypowiedziec czy jest szansa na zrobienie takiego czita który zarąbał by itemki oraz szkate ucznia z ziemi ...

Pozdrawiam :)

Opublikowano

no dobra ale co Ci z takiej szkaty na 75lv jak możesz nią bonować tylko zbroje i bronie do 40lv! poza tym lepiej otworzyć ją na tej postaci, na której wbiliśmy ten 20lv i tam przerzucać item który chcemy zbonować ;] pomysł bez sensu

yyakuza.jpg

Opublikowano

kolego ty mnie nie rozumiesz ... powiedziałem 75lv nie przypadkowo... od 70lvla ze szkaty ucznia dropi 3xwzmocnienie przedmiotu 3x zaczarowanie przedmiotu . to juz są dodania i zmanki ktorymi mozesz bonować wszystko ...

Opublikowano

na tym 75lvlu włącze tego magicznego drop hacka i ukradne szkate ucznia harowi (lepiej zeby nikt nie widział) i otworze to na tym 75 i mam zmianki i dodania i moge tak robic setki razy ... jeśli ten hack by sie udał to metin2.pl PADNIE !

Opublikowano

@up

nie rozumiem... jest har 1Lv i tam robisz pełne eq, że jak otwierasz szkate ucznia to wylatuje szkata ucznia2 i leży na ziemi... to nie ma roznicy jesli Ci oto chodzi

Opublikowano

PL Nigdy nie padnie <3 z myśleniem ok nie jest ;). [Nie chcę cie obrazić] Administracja może sprawdzić w logach twojego drophacka i niestety perm :). To, że nie można tym handlować jest po stronie serwera. ,,Haker" musiał by się włamać do bazy danych i edytować dane zmianki czy nawet skrzynię ucznia. Nie sądzę, że ktoś by to zrobił nawet na pieniądze, bo takie coś jest karalne (GF by go ścigał).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Co do szkaty, to szkata na dany lvl zawiera itemki na ten lvl co się dostaje ze szkaty, nie ma tak że masz szkate na 15 lvl i otworzysz na 75 i masz itemki z 70 lvla..

Btw. takiego drophacka nie ma, tak to zablokowali.

Opublikowano

Widać ze dodają odpowiedzi jakieś dzieci ... Jeśli by dało sie podnosić szkate 70lvl to mamy szkate na 10lvl jak ja otwworzymy mamy następna na 20 pozniej znowy aż do tego 70 jak tam kolega pisał ;] A co do pomysłu juz dawno na niego w padłem i pisałem go juz gdzieś tutaj na forum :D ale także w odpowiedziach ;p

Opublikowano

A nie możesz otworzyć to na tym 20 czy 70 lvlu i przez depo na swojego hara???

ale ten pomysl tez odpada bo nie wiadomo czy masz hary na 1 koncie czy osobno lecz zeby taki hack wynalezc trzeba znac sie na robocie wiec od razu zglos sie do Kamera :P

Zapraszam na nowo powstały serwer, lepszy niż nie jeden dedyk ;]

Wejdź w link poniżej a się przekonasz

:)

Opublikowano

A nie możesz otworzyć to na tym 20 czy 70 lvlu i przez depo na swojego hara???

ale ten pomysl tez odpada bo nie wiadomo czy masz hary na 1 koncie czy osobno lecz zeby taki hack wynalezc trzeba znac sie na robocie wiec od razu zglos sie do Kamera :P

szkaty ucznia sa od wrzesnia wiec nie moze miec na tym samym koncie 70+ ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...