Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam ludzi do pogrania skype dawidkasior1000 gramy na hamachi !

budynnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zagram z ludzmi od lat 0+ oczywsicie zmienie na ts i dam przedzial wiekowy dzieci i starszym grac bedziemy na hamachi

Nie gramy tak ze ja jestem waszym wodzem

ja wam buduje mapke robie rozne atrakcje beda zdarzac sie tez pulapki nie bedzi ich w miescie zazwyczaj beda w dzungli lub duzym lesie

czesto bede robil takie escape i wygrywanie rzeczy takich jak zbroja diaxowa lub zelazna z naj. bonami lub srednimi bonami itp.

gra polegac bedzie na tym aby zrobic dom (uwaga domy nie moga byc blisko siebie) czyli nie tak jak w miescie ze 1 obok 2 tylko beda takie wioski robione przez

1 frakcje droga do wiosek zajme sie ja MOZE PRZESADZAM TROCHE Z TYMI DOMAMI :D nie mam zawsze racji kto bedzie chcial miec moda to mu dam ale bedzie

musial tez cos robic

Gra polega na walce z zombie (oczywiscie dodam fabule zombie)

gra bedzie na poziomie bardzo wysokim

Uwaga brak pvp na calym swiecie (do odwolania) jesli to wam sie nie spodoba to napiszecie

dodam pluginy m in na kase i sklepy

kradziez dozwolona nie mozna robic domow w powietrzu i smiecenia mapy grafiti

jesli cos pominalem prosze powiedziec to dodam a teraz ta k

szukam ludzi do pogrania nie tylko na tym serwie ale i normalnie we 2 skype dawidkasior1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...