Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majkrafci - Nowa mapa - Officjalna reklama serwera!

Majkrafci

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla ludzi co chcą tutaj zagrać

Gram tutaj trochę dłużej jak nowa mapa. Serwer nie jest zły, jeżeli ktoś szuka survival games to polecam bo dużo osób gra.

Jeżeli zaś ktoś chce pograć na survi to polecam trzymać się z daleka od tego serwera...

Gracze wykorzystują bugi gry non stop - myślicie że jesteście bezpieczni w gildii? Teleportują się przez ściany albo przelecą a następnie użyją jajek creepera żeby wszystko zniszczyć[ niby z eventu ale kurw ile stacków można dostać z eventu... - głupota]

Ale to co jest najgorsze to cheaterzy. Nie dość że za smsa można dostać ub to na dodatek cheaterzy nie dostają bana na stałe.... 1 typek potrafił odbanować się 10 razy. A nawet jak zostanie zbanowany to ma multikonto na które wbije bo ban jest na nick...

Najśmieszniejsze jest to że wykorzystywanie bugów gry jest wg. h@ dozwolone i nie jest karane, a żeby uprosić się o zbanowanie kogoś kto używa cheatów [czyli jakieś 90% serwera btw] jest nie możliwe. Normalnym widokiem jest to, że koleś wychodzi przed spawn z włączoną aurą i idzie afk, gdzie zabija wszystkich naokoło.

Zabicie kogoś tutaj graniczy z cudem, bo przez tą aurę ludzie są niezniszczalni [ przed chwilą biłem się przeciwko typowi - olać że typek latał, miał aurę, i skakał po wodzie, ale są tematy na niego a administracja ma to w dupie - w końcu wysłał smsa to generuje przychód.. żałosne]

Dlatego jak chcecie pograć na survival games to zapraszam, ale jeśli chcecie pograć normalnie to lepiej już grajcie na singlu bo takiej kurwicy jak tutaj to nigdzie nie dostaniecie...

Podsumowanie

+ Dużo slotów

+ Jest na 1.4.5

+ Są potwory tnt itp.

+ Surowce lecą ze stona

+ Survival games

+ Gra dużo osób...

- jakieś 99% to cheaterzy

- admini mają na was wysrane, a jedyny który ogarnia [ofner] powinien mieć większą władzę

- Nie ma anti-hacków

- Wasza gildia może zniknąć bo ktoś się teleportował do środka i wysadził jajkami creepera wszystko

- Nie macie szans się wybić [najlepsze sojusze mają 90% cheaterów]

- Po całej mapie jest masa dziur, kopanych bezpośrednio na dół i na skrzynie.

- jajka creeperów nie powinnni wchodzić w ręcę graczy i to w takich ilościach

- ludzie sprintują w miejscu, latają, skaczą po wodzie i to wszystko jest normalne...

- normalnym widokiem jest jak ktoś na twoim terenie przechodzi przez drzwi, bije Cię przez ścianę, siedzi wbity w ścianę

- masa oszustów. którzy dodają do gildii i zabijają, sprzedają minecrafty etc.

- Ludzie claimują [przejmują teren] na survival games przez co często nie można otwierać skrzyń

- Co jakiś czas zdarzają się cofki [rzadko] ale mimo wszystko wkurza, zwłaszcza jak się coś buduje.

- Masa botów - nie raz widziałem całe chunki rozkopane całościowo. Widziałem też osobę która kopała i chodziła tym samym schematem.

- Vip i supervip mają prywatne skrzynie [czyli moga sobie je postawić gdzie chcą i tylko oni mogą je otworzyć/zniszczyć. I to b/o]

+- Żeby założyć gildię trzeba mieć gracza+ [kilka reklam] . Ma to zalete [mniej gildii będących spamem], ale też wadę.

+- Są eventy. Którą nie są rozbudowane i wyglądają na wymuszone - co smuci. To samo nagrody [o ile jajek jeszcze nie widziałem] są różne [full set diaxowy prot4 widziałem 2x].

Nawet jak ktoś chce tu zagrać - liczę że wytrwacie dłużej niż ja - po miesiącu mi się odechciewa widzeć tych samych cheaterów co powinni dostać bana. Strata czasu i nerwów.

Jak oceniam serwer: 2/5. Mógłby być najlepszym w polsce, ale do tego adminom powinno zależeć, ewentualnie powinni mieć więcej osób do pilnowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...