Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Nagrody za killstreak'a.

xXSuperClownXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym poradniku chce Wam wypisać wszystkie nagrody za kill streak'i oraz co robią, zacznijmy:

1.UAV - aby zdobyć trzeba mieć 3 Fragi bez śmierci - przez jakiś czas pokazuje WSZYSTKICH wrogów na radarze(chyba że ktoś ma perka Assasyn to wtedy go nie widać)

2.Care package - aby zdobyć trzeba mieć 4 fragi bez śmierci - Zrzuca jakieś zaopatrzenie dla graczy w miejsce wskazane przez gracza.

3.Intelligent Munitions System (I.M.S) aby zdobyć trzeba 5 fragów bez śmierci - coś jak zwykła mina, ale jak ją położysz, ktoś w nią wejdzie już sie nie wywinie, ta mina się przyklei do niego i wybucha.

4.Predator missle aby zdobyć trzeba mieć 5 fragów bez śmierci - pocisk zdalnie sterowany przez gracza

5.Sentry gun - aby zdobyć trzeba 5 fragów bez śmierci - działko które możemy postawić w dowolnym miejscu, automatycznie namierzuje się na wrogów w pobliżu i ich zabija

6.Precision Airstrike - aby zdobyć trzeba 6 fragów bez śmierci - nalot odrzutowców na wskazane miejsce przez gracza

7.Attack helikopter - aby zdobyć trzeba 7 fragów bez śmierci - krąży nad mapą i zabija wrogów, jest tak długo, dopóki ktoś go nie zestrzeli bądź nie minie jego czas.

8.Strafe run - aby zdobyć trzeba 9 fragów bez śmierci - 5 śmigłowców robi nalot na polu bitwy oraz zabija przy tym graczy którzy się nie ukryli

9.AH-6 Overwatch - aby zdobyć trzeba 9 fragów - malutki helikopter który podąża za graczem, i zabija wrogów w pobliżu

10.Reaper - aby zdobyć trzeba 9 fragów - na chwile gracz przenosi się do samolotu który krąży nad polem bitwy i strzela z niego.

11.Assault Drone - aby zdobyć trzeba 10 fragów bez śmierci - sterujemy małym robotem, i jeździmy po mapie i zabijamy wrogów.

12.AC-130 - aby zdobyć trzeba 12 fragów bez śmierci - przez 30 sekund jesteśmy w potwornie mocnym samolocie i strzelamy z niego, do wyboru mamy 3 działa.

13.Pave low - aby zdobyć trzeba 12 fragów bez śmierci - lepsza wersja helikoptera ma lepszą obrone i siłę rażenia.

14.Juggernaut Armor (Kolos) - aby zdobyć trzeba 15 fragów bez śmierci - dostajemy mega mocny pancerz, lekki karabinek maszynowy(zależy od klasy) , chodzimy po mapie i zabijamy, niestety dzięki temu mamy gorszą mobilność postaci.

15.Osprey Gunner - połączenie helikoptera który ma dobrą siłę rażenia oraz daje nam b.dobry zrzut zaopatrzeniowy dla drużyny.

16. M.O.A.B - możemy zdobyć przy 25 fragów bez śmierci - bomba nuklearna rozwala wszystkich w pobliżu

17.SAM Turret - wieżyczka SAM - aby zdobyć potrzeba 8 fragów - wieżyczka, postawiona atakuje wszystko w powietrzu.

18.Recon Drone - zdalnie sterowany helikopter, LPM namierzuje wrogów, cały team widzi tego wroga - aby zdobyc potrzeba 10 fragów

To na tylę, myślę ze komuś pomogło

:).

poradnik w 100% napisany przeze mnie, zakaz kopiowania bez mojej zgody!

Opublikowano

Naliczyłem kilka błędów:

"5.

Sentry gun

- aby zdobyć trzeba 5 fragów bez śmierc - działko które możemy postawić w dowolnym miejscu, automatycznie namierzuje się na wrogów w pobliżu i ich zabija"

W punkcie 14 to zalezy od klasy, bo jak weźniesz supporta to zamiast lekkiego karabinu dostajesz tarczę (wgl. kolos wsparcia jest bardziej wytrzymały

Coś mi się zdaje że IMS w punkcie 3 nie przykleja się do graczy, bo wielokrotnie detonowałem za pomocą tarczy i spokojnie uciekałem.

Oczywiście zapomniałeś również o takich killstreakach jak: Dron Zwiadowczy,MOAB.

Ogólnie poradnik średni.

Opublikowano

Tactical nuke zmień na M.O.A.B. nuke było w mw2 ;).Pozatym nie wymieniłeś wszystkich killstreaków.

1.UAV - aby zdobyć trzeba mieć 3 Fragi bez śmierci - przez jakiś czas pokazuje WSZYSTKICH wrogów na radarze.

UAV nie koniecznie pokazuje wszystkich wrogów ktoś może mieć assasyna.

Opublikowano

Tactical nuke zmień na M.O.A.B. nuke było w mw2 ;).Pozatym nie wymieniłeś wszystkich killstreaków.

1.UAV - aby zdobyć trzeba mieć 3 Fragi bez śmierci - przez jakiś czas pokazuje WSZYSTKICH wrogów na radarze.

UAV nie koniecznie pokazuje wszystkich wrogów ktoś może mieć assasyna.

Zapomniał min. Wieżyczki SAM,MOAB,Dron zwiadowczy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...