Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban dla Vantosa

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jak wiecie użytkownik Vantos został permamentalnie zbanowany za co? Za to

http://www.mpcforum.pl/topic/761499-diss-vantos-vs-rmcf1902/

Przepraszam ale to jest diss więc czemu od razu perm, najwyżej 7dni powinien dostać. Nawet nie ma tematu w zbanowanych i podanego powodu. Ale przepraszam co to jest? Że perma za pojedynek wlepiacie, jak już macie coś rozdawać to warny głosującym

za głosy bez podanej 2-giej pracy. A ban to przesada. Pozdrawiam.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

A powiedz mi co cie to interesuje?

Jak nie ma tematu w zbanowanych to pewnie to zrobił admin,zresztą skąd możesz wiedzieć za co dostał perma?

To jest sprawa miedzy Vantosem a Administracją a nie nasza

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie znam Vantosa ale co z tego jak ktoś by na ulicy bił jakiegoś dzieciaka to co stałbyś bo to jest ich sprawa? To jest sprawa KAŻEGO UCZCIWEGO CZŁOWIEKA

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

emmm... a to czasem nie jest tak, że pisze sie temat, uzgadnia sie itp. przeciwnik sie zgadza i wtedy daje sie tekst?

tak chciałem pojechać Koniucha, ale niezgodził sie, więc do niczego nie doszło.

Ale fakt, jestem za odbanowaniem/ złagodzeniem kary.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Też jestem za odbanowaniem, po to jest ten dział aby tam dissować i się pojedynkować. Chciał wyzwać RMCF i co z tego? Global nie Bóg....

Opublikowano

Nie wnikam za co Vantos dostał bana, ale jak dla mnie to że Heniuś ma bana to dobry aspekt tej sprawy.

Czytając jego statusy, nie raz miałem ochotę mu napisać by się ogarnął. Dobrze że się powstrzymałem.

Opublikowano

Dziwna decyzja... Jeśli się nie chce pisać dissu to po prostu trzeba było powiadomić a nie od razu ban. GM też człowiek, w takich rzeczach powinien być jak normalny user. Wg mnie unban lub max tydzień.

Opublikowano

Pozwolicie że zacytuje sobie Menestera

Global nie Bóg, regulaminy go obowiązują.

Więc RMCF mógł odrzucić pojedynek ale nie zbanować użytkownika bo można wyzywać w dissach bo po to są...

@down na 90% ma ostatnio kiedy miał elite (przed powrotem) dał mi warna a jak się zapytałem czemu skoro jest elitą to mówi że ranga nie ma nic do rzeczy..

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

1. To nie jest dział do skarg.

2. Diss nie był do końca regulaminowy, bo oddał :::pracę::: kiedy RMCF jeszcze nie zaakceptował pojedynku. Czyli, było to umiejętne i bardzo dobre prowo ze strony Vantosa.

3. Ban jest niesłuszny, ale Vantos raczej unbana się nie doczeka, jak już to w przyszłości. Sami wiecie jak jest.

@up

Z tego co wiem to on nie ma praw moderatorskich.

Opublikowano

Kiedy Wy zrozumiecie, że RMCF nie ma praw moderatorskich .... Elita tylko omija blokadę pisania postów, gdy temat jest zamknięty.

Cóż, dostali to dostali. Nie trzeba było próbować takich durnych zabaw :). Dobrze wiedzieli, jakie konsekwencje mogą być :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Dobra nawet jeśli nie ma praw to on powoduje te bany, może ich nie nadaje ale ma z tym coś wspólnego. Wiedzieli że mogą być np. bany i warny ale max 5% i 7dni bana. To jest przesada..

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Niby tak, ale moderatorzy i gm to istoty rozumne i wątpie, by ktokolwiek z nich byłby tak uległy RMCFowi. Nie ma tematu w zbanowanych więc prawdopodobnie zrobili to najwyżej postawieni na forum, bo 9/10 globali pisze tematy w zbanowanych nawet za takie kwiatki. Więc jak mówie - ban jest niesłuszny i nie powinien być tak surowo ukarany, ale odwołanie jest niemożliwe.

Opublikowano

Ja rozumiem ale po prostu będę walczyć nie ważne czy wygram czy nie, niech administracja się wypowie, niech napiszę za co dostał bana user forum. Przepraszam bardzo ale RMFC to chyba dorosły facet więc jeśli nie umie przyjąć krytyki i wyzwisk na klate, bo one nie są bezpodstawne.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...