Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Revon[Inne Spojrzenie na serwery Minecraft][Dedyk][24/7]

zaq12wsxc

Revon Inne Spojrzenie na Serwery Minecraft  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz na Serwerze

2. 2. Czy Spodoba ci si? taki typ serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Revon

Informacje.png

TYP:Survival/FB i kilka innych

Sloty:50+

IP:Jeszcze nie ma

Potwory:Na poszczególnych mapach

Zwierzęta:Na poszczególnych mapach

PvP:Na arenie

Premium:Premium/No-Premium

Nether:On

BialaLista:OFF

Administracja2.png

Napisze później

pluginy.png

Pluginów jak i modów trochę będzie ponieważ rozgrywka na naszym Serwerze będzie nietypowa ;)

Ale więcej dowiecie się w swoim czasie

InformacjeDot.png

To tak Projekt zrobienia serwera Revon powstał przez jednego kolegę powiedział żeby zrobić serwer w typie Metin2 zgodziłem się zaczeliśmy budować mapę bo pliki zostawiliśmy na później ;) ale po drodze odnowiłem kontakt z bardzo dobrym Technikiem z którym się dogadaliśmy i przygotuje pliki

Serwer naprawdę będzie jedyny ponieważ:

1.Będę Questy Bardzo zbliżone do tych co w Metin2

2.Po wbiciu 5 levela dostanie się Umiejętności

3.Wędka i kilof będą od 30 levela

4.Będą Klasy Wojownik/Sura/Ninja/Szaman

5.Będą zrobione expowiska dla poszczególnych leveli jak i ukryte po mapie krypty bossów

Jak narazie zdradziłem wam tylko tyle

;) jeśli wrócę ze szkoły napisze coś więcej

Mam nadzieje że to będzie jedyny taki serwer

Start serwera będzię za około 1 miesiąc

ps:nic nie pisze w regulaminie na temat ile może być max poślizgu startu

A temat jest nam potrzebny teraz żeby wiedzieć co można jeszcze dodać i co wy byście chcieli zobaczyć na takim serwerze

;)

Opublikowano

mysle ze server nie wypali, a jak bedzie smigac min tydzien to zagram :)

Prosze o zdjęcie 5% :)

Opublikowano

Jestem współwłaścicielem serwera i uprzedzam was to jak będzie prosperował serwer, jego wykonanie, dbałość o szczegóły a zarazem wierne odwzorowanie gry Metin2 sprawia że system walk jest po prostu epicki, bo przede wszystkim o to nam chodziło! Serwer będzie PvP+RPG! Uchylę wam rąbka tajemnicy; pierwsze zdjęcie z serwera jest już na naszej stronie!xxx

F5

Opublikowano

Szukamy grafika który podołał by teksturowaniu naszych autorskich modyfikacji, chętnych zapraszamy do pisania na PW

PS: Amatorom dziękujemy!

Opublikowano

=) Jestem pewny że wypali. Słyszałem już głosy obu adminów na skype i wiem że nie mają po 10 lat.

Ps.: Ładnie budują. Niestety ja nie mogłem im pomóc bo metina nie widziałem :(

Opublikowano

Był już tak serwer i nie wypalił ..

A i czytanie regulaminów nie boli :) Więc radze zabrać linka bo i tak pewnie modzi wam zamkną nawet jak będziecie prosić

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Na stronie serwera pojawił się nowy screenshot, tym razem z nowo powstałej mapy "Dolina Orków" jest ona ukończona w 60%, zostało mi jeszcze wybudowanie jednego mostu oraz świątyni :)

Opublikowano

Osobiście fanem metina 2 nie jestem(według mnie jedynka lepsza i bardziej kultowa) ale zagrać zagram :D

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

mysle ze server nie wypali, a jak bedzie smigac min tydzien to zagram :)

Jesli szukasz serwera Fantasy ktory nie upadnie po tygodniu to zapraszam do nas. Istniejemy juz ponad rok.

Opublikowano

Ehh widać że nie wiecie do końca co to będzie za serwer i co na nim będzie ;/ tutaj wam trochę opiszę ;)

Po wbiciu 5 levela idziemy do npc i dostajemy umiejętności kilof jak i wędka będą od 30 levela u nas nie będzie mięsa i innych tego typu rzeczy żeby się uleczyć tylko będą mixy takie jak w Metinie i prawdopodobnie z takimi samymi texturami. Na chwilę obecną szukamy jednej osoby do teamu [Grafika] Ale nie z przypadku tylko takiego który wykona nam np textury bosów czy coś, podobnych do metin'a

Pitbull ! Budowle będą ;) też i fajne ;) bo mamy do wykonania jeszcze około 9/11 map ;)

i jeśli wyrobimy się przed miesiącem z tymi mapami będziemy zaczynać robić inne królestwa

Opublikowano

Wiem że niewielu osobom podoba się metin2 i nie musi ale serwer minecarft oparty na grze metin2 na pewno się spodoba uwierzcie mi na słowo, mapy robię nie na wygenerowanym świecie ani nie na świecie flat, nie pozostawiam nic przypadkowi! Na otwarcie serwera wszystko będzie dopięte na ostatni guzik i ja wam to gwarantuje! Jeszcze dzisiaj skończe mapkę "Dolina Orków" i biorę się za "Ognistą zniemię" :) .

Pozdrawiam Crezo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...