Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wowem

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy mpcforum mam pytanie ponieważ chciałbym powrócić do wowa ale jest jeden problem mój internet.. Nestety przeprowadziłem się i w obecnym miejscu zamieszkania mam strasznie lipnego neta 2 mb/s . A wowa nie posiadam aktualnie na kompie więc pobrałem z strony battleneta i zaczęło się sciągać przez launcher 200 kb/s jak pobrało setup to już mogę grać lecz jest tragedia lagi są niesamowite przez te pobieranie launchera.. Wyłączylem launcher i wbilem na wowa lecz to samo nie widzę nawet graczy bo pobiera mi sie zaś ta cala data i to kółeczko na górze ekranu. Macie jakieś pomysły co mogę zrobić? Posiadam też płyta battlechest czy to co da jak zainstaluje i zacznę potem pobierać to będzie szybciej? Inne gry mi działają normalnie próbowałem już gw2 śmiga pingi mam po 50 lecz ten download jest zryty...

Liczę na pomoc z góry dziękuje cześć!

A i mowa oczywiście o globalu.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ok załóżmy że zostawie to pobieranie tych 20 gb lecz co potem ? Dam rade grać na 2 mb/s internecie mam na myśli insty , raidy itp? w orgrimmar będe widział ludzi? A jak pobiore te rzeczy z launchera to data mi się już nie będzie pobierała? bo przez tą date mam 1500 pinga..

Opublikowano

2mb/s to nie jest w cale zły internet.

Będziesz widział, o to się nie martw. Gdy jesteś pierwszy raz w jakimś miejscu, gra może pobierać potrzebne dane. Wtedy możesz mieć lagi.

Opublikowano

No bo wiesz np inne gry mi normalnie śmigają d3, gw2 grałem i działało ale własnie martwię się co z tym wowem będzie jak tak będzie mi co chwile date pobierało to odrazu pingi lecą jak torpeta w górę , wczęsniej to sobie mogłem grać i nie obchodziło mnie czy coś się pobiera a teraz nie wiem czyli mówisz że na 100% ten net da rade w wowie i lagów nie będę miał? Mogę jedynie powiedzieć ze grałem troche na nim na privie ostatnio i było spoczko ale miałem zaktualizowanego lecz musiałem wywalić całego wowa bo się zrypało coś..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...