Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracjo NeveraMT2!

Paweł^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sie ma. Ryzykuję, może i banem na MPC, ale jakoś mi to zwisa teraz, jak również komentarze typu "Idiotyczne wpisy" itd.

Teraz trochę wypocin z mojej strony w stronę Administracji NeveraMt2... Kiedyś grałem na serwerze Energier.pl i kiedy upadł poczułem się, jakby gracz Metin2 we mnie umarł. Był to bezapelacyjnie najlepszy serwer Metin2 jaki kiedykolwiek powstał... I czekałem miesiącami, aż nadejdzie ten moment kiedy powstanie następca Energier... I co? NeveraMt2! Pomyślałem sobie.. Wreszcie kurwa jakiś porządny Medium. Nie chodzi mi o TOPkę tutaj... Pierdolę to, że byłem TOP2 przez jakiś czas. . Ja chcę, żebyście włączyli ten serwer i myślę, że nie tylko ja... Wiem, że serwer off, a właściwie Reje, od 2 dni, co nie znaczy, że na każdym możliwym TS, gdzie pojawiali się Admini (o GM nie mówię, bo z Bake można było dzisiaj pogadać - od niego miałem informacje, że wszystko zapięty na ostatni guzik, poza IS) nie było dzisiaj NIKOGO poza xXx, którego pozdrawiam za debilnego bana za założenie kanału "Chcemy Info". Czy tak trudno otworzyć przeglądarkę, wpisać adres MPCforum.pl, wbić w Publikacje serwerów, otworzyć "NeveraMT2.pl[Dedyk]" i wpisać JAKIEKOLWIEK info na temat serwera...?

A teraz dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas na tym forum, bo prawdopodobnie po wciśnięciu "Napisz nowy temat" polecę na zbity ryj z banem.

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

nie tutaj takie wpisy.

tutaj, bo tu najwięcej ludzi wbija

20upp1l.png

Zeus, mój nick na każdym serwerze! Zeus nie używa hacków, Zeus nie prosi o itemy, Zeus nie expi w PT, Zeus jest jeden

Grafik, tester, GM, Admin TS

Opublikowano

Paweł, dobrze napiasłeś, admini nie mają prawa Ci dać bana, jedynie na upartego warna za wątek nie na temat. Ale to co napisałeś, i że Ci bana dali za takie coś to pozdro dla nich ...

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...