Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEW serwer

xd2widb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

planuje otworzyć serwer chciałem zapytać was o opinie: hard, medium czy może easy

chce stworzyć serwer od podstaw nowe mapki, moby, kupa misji pełen automat.

oraz szukam ludzi do ekipy co mają trochę oleju w głowie.

Pozdro i piszcie!

Opublikowano

Mi się wydaje, że taki medium byłby fajny moim zdaniem takie easy to już badziewie .... bo chodzą takie 250 lvl z pro eq i zabijają takie 25/ 30 lvl które dopiero zaczynają grac, tak więc ja mówię NIE dla serwera easy!!!

Tak więc medium byłby mile widziany. Oczywiście nie mówię, że np. na tym medium nie ma być 250 lvl :D może być byle by było dużo expowisk dla każdego aby ludzie nie musieli pajacować nie wiadomo jak by móc expić. Tak samo jak z itemami, dobrze by było jak by było wyrównanie, czyli 20 mieczy do expa, 20 mieczy do pvp i tak dla każdej klasy to by było całkiem fajne, bo nie widziałem serwera na, którym jest wyrównanie w exp jak i pvp ;].

Opublikowano

Ja myślę że jakiś w miarę "hard" był by dobra opcją ponieważ dużo jest hardzików ale same tak zwane gówna ... a ludzie by pograli na jakimś fajnym serverze hard takie jest moje zdanie :)

Opublikowano

Ja jestem za medium zeby nie bylo za latwo ani za ciezko.

Mysle ze jakby na serwerze bylo duzo questow to by przyciagnelo sporo osob, bo ludzie sie juz wyexpili na innych serwach to porobili by cos innego na tym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...