Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANKO] Jutrzejszy dzionek.

Gość Evaneth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reasumując.

Jutro resetują te całe elo i zakończony zostaje sezon 2.

Nie wiadomo dokładnie kiedy sezon 3 wystartuje?

I jak to jest z tym goldem.. Mi sie wydaje, że RIOT napisał, że żeby zdobyć tego golda i Janne, trzeba rozegrać te 5 gier. Ale ile w tym prawdy? Mi sie wydaje, że napisali tak, by odstraszyć tych ludzi którzy podochodziliby tylko do teamow z goldem by zgarnac ta Janne.

Ja naprzykład doszedłem w weekend do teamu kolegi. I wyświetla mi, że mam tego golda itp. Pokazuje mi całe elo.

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Mi sie wydaje ze Janne dostaje sie za osiagniecia w solo q, a nie ranked team.

Bo jaki to by mialo sens...

Dostajemy nagrode za to, co sami nabilismy, a nie ktos nam

Takie moje zdanie :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Skina dostaje się za złoto, nie ważne czy to soloq czy teamowe. Nagrodę dostaniesz jeśli jesteś w teamie jakoś od września albo musisz wygrać 5 gier tym teamem.

Opublikowano

Skina do janny dostaje się za złoto nie ważne jakie ale złoto. Jeżeli chodzi o teamy musisz być w nich aktywny czyli od zmiany systemu medali musiałeś grać w nich 5 meczy.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

No dobra, szkoda :D.

Przy okazji. Rok temu kiedy pojawiła sie zimowa mapa 5v5?

I ile rok temu trwał presezon :D.

Opublikowano

Rok temu w święta, ale teraz będzie to może później, chyba że wyrobią się z nową grafiką do mapy, żeby nie odstawała graficznie od nowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...