Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] cass

Vengace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam cassiopeie od kilku dni i jest serio dobraaaa. :)

A najlepiej mieć tanka w teamie. Ja gram z kolegą który ogarnia zajebiście amumu. Otwieramy TF-a swoimi ultami i reszta idzie z górki.

- AoE skille

- Truta

- Harras z E i tak samo wkurzanie z W, Q

- Duży DMG z ulta + miłe dodatki typu stun jeśli ktoś jest odwrócony do ciebie twarzą, a plecami slow - 2 sec.

- Jedna z najlepszych postaci na mida

- Świetna farma z W,Q

Jedyna wada to trudność. No niby tak, ale ja po tych hmmm 3-4 dniach grania już ją ogarniam bardzo dobrze. :) Warto mieć takiego znajomego do gry jak mój który gra przeważnie tankami i ogarnia ich jak mało kto. :)

EDIT: Tylko tak jak wspomniał kolega wyżej, Cassiopeia kosztuje 4800 pz. I tak przeceniono ją z 6300 na 4800 co mnie zachęciło do zakupu i wziąłem ją bez zastanowienia. Już od jakiegoś czasu polowałem na nią a po przecenie byłem pewny. :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Gram dużo Cassiopeią i z odpowiednią taktyką ( ktorą da się wyrobić poprzez wprawienie sie do postaci) można zniszczyć każego AP na midzie. Dzięki spamowi z E możemy zrobić sobie sami blue, a mając blue nawet solo smoka. Jedynym minusem jest jej brak escape mechanizmu przez co przy kazdym wyjsciu spod wieży musisz sprawidzić pozycję przyciwników lub po prostu wykosztować się i kupić wardy :) Polecam, świetny FUN z gry ^^

ngu2w9.jpg

Opublikowano

Tristiana

Plusy :

+ Doskok

+ Mini ignite z E

+ Dodatkowy AS

+ Bardzo przydatne ulti

+ Jest darmowa

+ Duży bazowy dmg

Minusy :

- Chyba nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...