Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Modekaiser pure AP OP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem przedstawić po krótce jak działa mordekaiser robiony przeze mnie. AP: 728

Ile to dmg ze skilli:

Q-multitarget 600+, oncetarget 1100+

W-220

E-700

R-63%

Przede wszystkim do uzyskania odpowiedniego efektu w early game trzeba ulepszać: e,q,e,w,e,e,e,q,q,q,q,w,w,w,w nie zapominać o ulcie kiedy jest dostępny.

Mordekaiser może mieć taki dmg.

NA początku trzeba grać lekko defensywnie.

Oto co trzeba kupić pierwszy kupuje ten amulet 15hp/5sec ale później sprzedaję. Oto itemy: Lich bane, rabadon, rylais crystal scepter, Woa, Zhnyas hourglass, deathfire grasp[52%]

Trzeba od razu zadać duży dmg minionom jeśli wyczuwasz że zaraz cię coś zaatakuje:P Tarcza z pasywa jest bardzo przydatna. Trzeba uważać na duże jednorazowe dmg.

Jeśli uda ci się przetrwać bez śmierci przez jakieś 6 minut i złapiesz kilka fragów to możesz mieć pewność, że wyciśniesz ładne staty.

Taktyczną przewagę uzyskuję rzucając E z krzaków albo R w defensywie. To tyle. JAk mam coś dodać to piszcie śmiało.

Polecam Morde i pozdrawiam, FalconStriker.

Opublikowano

To jest poradnik? 11/10 - wiem jak grać, co maxować, kto mnie kontruje, dzięx ziom od dziś mainuje Morde, jesteś moim bogiem <3

Gold Member

nvm

Opublikowano

Sporo bledow, nawet wiecej niz sporo.

Pelno obrazkow, nie wiadomo nic o "masterkach" ani runach - ale, po co :)

Ogolnie poradnik mi sie podoba (hihihiihih jestem zly :x)

Wiecej takich TUT-ow :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Sporo bledow, nawet wiecej niz sporo.

Pelno obrazkow, nie wiadomo nic o "masterkach" ani runach - ale, po co :)

Ogolnie poradnik mi sie podoba (hihihiihih jestem zly :x)

Wiecej takich TUT-ow :)

Wiem że nie napisałem o masterkach [czuję się na siłach by pisać poradniki ale w lolu mam 16 lvl i masterki nie są zbyt pełne] A w masterkach trzeba w dmg przez AP do executionera!
Opublikowano

Wiem że nie napisałem o masterkach [czuję się na siłach by pisać poradniki ale w lolu mam 16 lvl i masterki nie są zbyt pełne] A w masterkach trzeba w dmg przez AP do executionera!

Spoko, każdy jakoś zaczyna pisać poradniki i muszę powiedzieć, że wystawiłbym 8/10, gdyby nie to, że trochę brzydko wygląda. :/

Podobno karma i malzahar go bardzo kontrują.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano
Lich bane

jak ty walniesz to maczuga hehe

Jeśli uda ci się przetrwać bez śmierci przez jakieś 6 minut

dlaczego 6 a jak przetrwam 5 i w 5:30 mnie zabija to co

Jeśli uda ci się przetrwać bez śmierci przez jakieś 6 minut i złapiesz kilka fragów to możesz mieć pewność, że wyciśniesz ładne staty.

nawet logiczne, thx capitain obvious

NA początku trzeba grać lekko defensywnie.

czy to jakies ukrtyte znaczenie, czy ten poradnik zadziala tylko na serwerze NA, co jesli korzystam z eu nordic east albo turkish

jeśli wyczuwasz że zaraz cię coś zaatakuje:P

jak to wyczuc czy to dziala na zasadzie warwicka z krwia

kupuje ten amulet

imo lepsza ta tarcza

Woa

szukalem na wszystkich mapach nawet na dominionie i nie ma takiego

Opublikowano

Mam jedna porade

Zanim napiszesz kolejny poradnik to wbij 30 lvl i zdobyj troche doswiadczenia

Przy okazji polecam ci zobaczyc jak na tym forum wygladaja inne poradnik

Na stronie leaguecraft mozesz ustawic masterki i runy a nastepnie wrzycic je tu na forum

Ehh kazdy kiedys zaczynal no powiedzialbym 7/10

Naprawde wez sobie moje rady do serca :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Za dużo obrazków. Bije po oczach przez te kolory.

Mam ten sam problem ;/

Ale dzięki niemu przez 1 gre wybiłem sie z mojego 100 elo na 2.7k, ze statami 53253/0 ;ooo ten koles to Bóg.

League of Legends

Opublikowano

Mam ten sam problem ;/

Ale dzięki niemu przez 1 gre wybiłem sie z mojego 100 elo na 2.7k, ze statami 53253/0 ;ooo ten koles to Bóg.

Twoja wypowiedź też jest Boskie.. <_<

Co do poradnika , 2/10 za to że przepisałeś builda z mobafire.

Opublikowano

Mordekaiser, czyli typowy polski kapeć łatwo kontrowalny. Uważaj bo nikt na Ciebie magic resistu nie złoży, i uważaj bo Cie ktoś będzie bił jak będziesz miał tarczę załadowaną. Gratuluję mózgu.

asdvj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...