Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Trolle spoza elohell?

Lioo ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pierwszy raz spotkalem troll pick spoza elo hell'a... Zaczelo sie od lulu. Lulu miala iść ad carry, jeszcze prosila o janne jako support. Rozpoczela sie gra, lulukupuje talisman i wardy o.O caly team dafuq!

Co najsmieszniejsze, wpadlem tam pare razy z gangiem i sami sobie wycarrowali bota ^^ Pisałem im pare razy aby Janna poszla w ad build, a ona uparcie, ze nie ma run. Dopiero po 35 minucie wzieli sie za ap build.

Oczywiscie ich team gral normalnie, support, jungla i wszystko na swoich miejscach. Dopiero na koncu zaczeli trollowac, jak im do bazy wjechalismy ^_^

hahahayy.png

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Moj blad co do soraki.

Ale przeciwnikow Ci dopiera nawet na normallach mniejwiecej takiego poziomy jakiego Ty sam jestes..

Opublikowano

@up

Nie no koniecznie -,- dobiera Ci po win ratio na normalach nie rankedach, a to jest różnica

Gold Member

nvm

Opublikowano

A jak inaczej nazwac 2 supportow na bocie? ;x

Opublikowano
Jakie spoza elohell ? To normal -_-

Gdzie ty tu masz sorakę? Chyba lulu...

Brak heala w obu grach (powinien być na adc) , to jest ok gra ?;D

Really.? o stary idź uczy wszystkich z high elo i low że muszą mieć heala -_- to nie jest konieczne ,moze byc heal,ignite,i tarcza zdejmujaca umiejetnosci (nie pamietam angielskiej nazwy) ale dojebałeś .

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Really.? o stary idź uczy wszystkich z high elo i low że muszą mieć heala -_- to nie jest konieczne ,moze byc heal,ignite,i tarcza zdejmujaca umiejetnosci (nie pamietam angielskiej nazwy) ale dojebałeś .

Może być też clarity, bo adc brakuje many lol.

Opublikowano

Wicie, ludzie jak dla mnie mogą brać co chcą. Ostatnio widziałem morderkaisera na solo topie z clarity i nic?

Do ludzi nic nie mam, mogą się budować jak chcą, brać co chcą, ale mają wygrać :)

Opublikowano

Wicie, ludzie jak dla mnie mogą brać co chcą. Ostatnio widziałem morderkaisera na solo topie z clarity i nic?

Do ludzi nic nie mam, mogą się budować jak chcą, brać co chcą, ale mają wygrać :)

Ja miałem na topie trynde z clarity na normalu ;o.

Co do wina - dziwisz się ?

Ap varus, blitz z dfg

League of Legends

Opublikowano

Heal nie jest obowiązkowy na adc.

Jeśli czujesz się niepewnie, wolisz grać pasywnie i się wyfarmić (enemy ma mocny poke,możliwość szybkiego dive'u) - weź heal. Dobry w early, słabnie w mid/late game.

Jeśli wolisz grę agresywną, masz supporta z dobrym cc' (stun, mocny slow) można się pokusić o easy killa w czym pomoże nam Ignite.

Opublikowano

@up

Cleanse też jest dobry na adc :)

Co do tematu to jest normal, więc nic dziwnego - każdy bierze co chce :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...