Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LOL przenosny

Grzyslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć same przeniesienie lola ci za dużo nie da chyba że masz instalke ponieważ jest tam program bodajże Pando Bosster czy coś takiego i bez niego nie włączysz lola a on się instaluje tylko i wyłącznie przy instalce league of legends

oynk.png

Opublikowano

@up wydaje mi sie, ze to nic nie da i beda wyskakiwac bledy. Moze sie myle, ale tak prawdopodobnie bedzie, wiec radze pobrac od nowa :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Ja pamiętam jak kopiowałem na pena koledze i wtedy normalnie działało.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

w błąd chłopaka wprowadzacie, ja lola zainstalowanego przenosilem z jednego komputera na drugi i wszystko szło, żadnych błędów. tak samo po formacie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@up wydaje mi sie, ze to nic nie da i beda wyskakiwac bledy. Moze sie myle, ale tak prawdopodobnie bedzie, wiec radze pobrac od nowa :)

Ja wrzuciłem na pendriva i działa normalnie bez problemu do tej pory . ;P

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

To mozliwe ze ja mialem problem, bo zgrywalem z XP lola do win7 i wychodzily bledy :)

A to raczej nic dziwnego bo systemy sa rozne, albo ja cos zle robilem :) "so bad"

@down nie spinaj posladow :)

Czy ja pisze ze u wszystkich tak ma byc? Zreszta niech robi co chce, jesli "przesle" to git majonez, jezli nie to pobierze i nie ma o co spinac lol -.-

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Osobiście testowałem. Wyskakiwały mi same błędy i mordowałem się nad tym cały dzień. Nic nie zdziałałem . W internecie zobaczyłem że inni też mają z tym problem.

Opublikowano

Osobiście testowałem. Wyskakiwały mi same błędy i mordowałem się nad tym cały dzień. Nic nie zdziałałem . W internecie zobaczyłem że inni też mają z tym problem.

U jednych działa, u innych nie.

Ja u siebie tak samo przenosiłem na laptopa nie działało, próbowałem do szkoły - też nie działało.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

NOPE.

Ja cały folder RiotGames z lolem przegrywałem sobie na laptopa żeby nie pobierać i nie mam żadnych błędów.

Dawalem też koledze na pendrive, bo mu się pobierać nie chcialo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...