Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Podejrzewam o haki..

StArBoYPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam mały problem... gram w bf;3 od nie dawna i nie mam dużego doświadczenia w wykrywaniu hakerów... ale jest u nas w plutonie pewien koleś, tzn to jest dziecko - 13 lat (a wiem, że takie dzieci często mają skłonnośc do hakowania). no i mianowicie, gra bardzo dobrze,strzelając prawie nigdy się nie myli, nie da się go zaskoczyć, trafia niemal każdym pociskiem, w skrócie ja i kilka osób podejrzewamy go o haki, zapewne aim i wh. ale dziwi nas, że np trafia w czolgiem w inny w dużych odległości, gdzie trzeba brać już pod uwage ruch przeciwnika i opadanie pocisku, więc aim by mu raczej tego nie wyliczył. i mam do Was pytanie, czy znacie jakies sposoby żeby go sprawdzić? czy ma w końcu te haki czy nie... a, i dodam, że po KAŻDEJ grze, każdej rundzie wywala mu gra... i musi odpalać od nowa... myśle, że wiecie o co mi chodzi... oceńce, czy może mieć haki i jak by można to udowodnic... z góry dzięki...

Opublikowano

Tylko PB może wykryć cheaty. Jak go wykryje otrzyma bana.

Skoro podejrzewacie go o używanie cheatów to go wywalcie...

Ale w to już nie będę się wtrącał.

Opublikowano

niech nagra demko jak robi jakiś pro wynik z wami a potem wam je pokaże :) chyba inaczej się nie da możesz jeszcze pisać do ea ale to nic nie da chyba ;/

Opublikowano

Krótka piłka zmówcie się z kumplami na jakiejś mapie aby poćwiczyć, np 4 vs 4, ty jesteś w przeciwnym teamie biegnij za nim i strzel do niego albo obok jeśli odwróci się szybko, bardzo szybko i strzeli ci heda albo bardzo szybko zabije innym sposobem to znaczy, że czegoś używa. Powtórz taką akcję aby mieć pewność

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

chcielismy go wywalić ale lider ma do niego pewien sentyment i nie uważa, że ma chłopak haki... co do tych obrotów, Argoos, to nie robi takich typowo jak na aimie ale dosyc szybkie i oczywiście 100% celność... na pomysł z demkiem wpadliśmy ale wykręca się słabym kompem... ale będziemy próbować dalej. chodzi głownie o to, że ma byc w składzie do gry na ESL'u i boje się, że tam mu wykryją haki i pójdzie na to, że reszta też hakowała, albo, że wiedzieliśmy że on hakuje czy coś...

sory za ewentualne błędy.

Opublikowano

jeju napisałeś, że grasz w BF3 od niedawna, i potem napisałeś, że chcecie grać na ESL'u.

Powiem ci, zróbcie dobry skład i dopiero idźcie... W takiej lidze nie startuje się z dopiero poznanym squadem, pozdrawiam.

@TOPIC jak się boisz, że ma hacki to odejdź z plutonu ...

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

.techalnd, a przeszkadza Ci to, że chcemy iść na ESL? mamy doświadczenie z innych gier, gralismy razem na innych grach, jedynie w bf gramy od niedawna... spróbować się możemy i z doświadczenia wiem, że przy takich ludziach nauczymy się grac dużo szybciej niz na pubie czy klanówkach...

Nick: Zabijaka1934

Opublikowano

.techalnd, a przeszkadza Ci to, że chcemy iść na ESL? mamy doświadczenie z innych gier, gralismy razem na innych grach, jedynie w bf gramy od niedawna... spróbować się możemy i z doświadczenia wiem, że przy takich ludziach nauczymy się grac dużo szybciej niz na pubie czy klanówkach...

Nick: Zabijaka1934

Ja też mam doświadczenie na innych grach, ale w BF'ie inaczej się strzela niż w "innych grach".

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

strzela się inaczej.. ok, jestem noobem, nie nadaje się na ESL ale i tak będę tam grał bo nikt mi raczej nie zabroni. ale ten temat chyba nie o tym miał być?

Opublikowano

hmmm może po prostu jest dobry, jak grasz krótko w bf'a to pewnie jeszcze wielu dobrych graczy nie widziałeś. Aczkolwiek nie wyklucza to posiadania hacków.

Niestety musicie mu wierzyć na słowo albo wyjebać jedno z dwóch

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

tzn, wg mnie on jest czysty, bo wiem jak ludzie potrafia napier... tylko własnie mój pluton nie słynie ze skilla tylko z atmosfery... większość ludzi to nooby i widząć dobrego gracza zaraz uważaja go za hakera... dobra, panowie. dzięki za pomoc ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...