Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Heimerdinger a obecna meta

Lexiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem na jungle poniewaz te jego maszynki dzialaja jak te boxy shaco nawet lepiej a gankowac mozesz z granatem bo posiada ogluszenie

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Arcymistrz
Opublikowano

Moim zdaniem na jungle poniewaz te jego maszynki dzialaja jak te boxy shaco nawet lepiej a gankowac mozesz z granatem bo posiada ogluszenie

:O

Na jungle nie jest tak dobry jak shaco, shaco pacynek stawia multum, a te jego wieżyczki respią się co chyba 24 sekundy, i z początku moze postawić tylko 1. Jest dobry na mida, 2 dobrze postawione towery i jak ktos chce gankowac to ult, kulka, rakietki > kill :D

Opublikowano

Heimera na midzie niszczy dosłownie każdy, nie pasuje nigdzie, ale to nigdzie.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Możesz go dać na mida, raz grałem z zajebiście ogarniętym heimerem na midzie (miał tego fajnego skina z Piltover czy jakos tak) no i nie dał mi ziomek pograć, wytrzymałe są te maszynki i robią przyzwoity dmg, jednak najbardziej denerwował mnie ten skill z ogłuszeniem. Jak się ogarnie to dużo można zdziałać, build mial oczywiscie pod AP.

Opublikowano

Heimer na midzie niszczy :)

Tylko czeba ogarnac gdzie towery stawiac, bijesz creepy, farmisz, feed i win :D

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Jak dla mnie hei to zawsze troll pick, albo zawsze trafiam na takie cioty, ktore nie ogarniaja... osobiscie nim nigdy nie gralem, nie podoba mi sie w ogole.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Na solo topie, powiedz mi przeciwko komu sobie poradzi, w early trochę pofarmi, a potem zostanie zgnojony.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Na 3-3 sie nie nadaje

A dominion - nie sprawdzalem, ale do obrony moze byc calkiem spoko, ale do ataku to lipa :/

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Heimer to gówno w późnym mid i late game, nic nie robi. Daj go na mida ale i tak zostaniesz skontrowany, można na suppa

3v3 się nie nadaję

dominon up

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Heimer ? nigdzie w sezonie 3 maja go reworkowac, w jungli ssie pale tymi gankami chociaz jungle ma latwa do zrobienia.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Mid lol albo nie umiecie nim gracie albo nie wiem co ,heimen to postać wymagajaca ogaru stawiasz rakietki farmisz gdy ktos chce ci je zniszczyc rakietki granat i drugi raz nikt nie spróbuje,tf może ochroniać siebie jak i innych czlonkow druzyny to jakby bic sie w pasywie karthusa :s ale to tylko moje zdanie :3

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Heim na dominionie jest strasznie mocny. Stoi sobie pod "wieżą" i daje te stoje 2/3 wieżyczki. Nie dość, że miniony nie podejdą, to jak Ty podejdziesz dostajesz ogłuszenie + wieżyczki i dziękuje.

Heim bardzo dobrze sprawdza się na midzie jak i na supp. Ma bardzo śmieszną pasywkę, która pozwala "leczyć" wieżę (wieżę tą na mapie)

Opublikowano

Heim w ogóle nie pasuje do obecnej mety, ponieważ teraz w mecie są postacie z mobilnością, jak Riven top, Naut jungle Ez ad carry support może być taric a na midzie jakaś diana. Heim ma 0 mobilności, nie pasuje do mety 1 słowem.

Opublikowano

Heimer nadaje się max. na topa, nigdzie indziej go nie widze.

Ale wtedy musi iść full tank na jungle, i na gankach sobie po prostu nie poradzą, nie będę mieli jak zabić tak mobilnych postaci jak np. Kennen czy Riven, a 1v1 i tak dostanie od większości solotopów.

Ja jakoś nie widzę nigdzie heimera w obecnej mecie..

Opublikowano

Heimer jest Useless tak jak kiedyś była Evelynn, krążyły plotki że dadzą mu remake'a ^^

Evelynn nigdy nie była useless LOL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...