Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ START DZIS 21:00]SKY BLOCK STONECRAFT

jestemfubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg StoneCraft

informacje.png

strzalka.gifTYP: SkyBlock

strzalka.gifSloty: 17[mozna powiekszyc]

strzalka.gifIP: Edit jak serwer ruszy

strzalka.gifPotwory: W pewnym terenie tak

strzalka.gifZwierzęta: W pewnym terenie tak

strzalka.gifPvP: Na Arenie PVP

strzalka.gifPremium: Piratow tez zapraszamy

strzalka.gifNether: Ta

strzalka.gifBialaLista: Ne

admini.png

piotrek131

pluginy.png

Pod komendą /pl

inf.png

Serwer stworzony specjalnei dla was, gdyz jest mało sky blockow i to trzeba zmienic, heh start serwera 2012-11-05 godz 21 moze byc start tez 2012-11-06 godz 18 zobacze. ;) Będzie mozliwosc zakupienia VIP`a za 11 zł dostaje on wiele itemkow potrzebnych do gry, zostanie otworzny tez sklep, mam nadziej, ze serwer wam sie spodoba a juz w krotce zrobimy forum, jutro sprobuje max po jutrze dodac ssy z serwera, na serwerze beda odbywaly sie regularnie eventy, beda one ciekawe np taike jak spleef,OX,znajdowanie administratora, będzie 90 % ze zrobie tez na tym serwerze Survival Games, bo czasami mozna bd sie zabawic, a wiec zapraszam :D

elo jestem jarek mam 36 lat i mam serwer w metinie zabrarzam na niego balmora hehehe o tyle nara subujcie mie na yutube nick fubuxmetin plis plis

Opublikowano

KwadratowaWyżyna [1.4] [WL] [DEDYK] Zapraszam

Nie reklamuj tutaj tych swoich serwerkow, bo ja tego nie zycze sobie, zegnam ;]

elo jestem jarek mam 36 lat i mam serwer w metinie zabrarzam na niego balmora hehehe o tyle nara subujcie mie na yutube nick fubuxmetin plis plis

Opublikowano

REKRUTACJA NA 1 MODERATORA OTWARTA PISAC PODANIA TU :D

1)Wiek

2)Nick

3)Czy posiadasz mikrofon

4)Czy posiadasz TS/SKYPE?

5)Czy dałbyś jakas skladke? np 11 zł sms

Opublikowano

Fak, nie wyrobie siei do 21, ale mysle, ze do 22 tak, wiec zapraszam na serwer jutro chyba, ze chcesz wbic dzis o 22 :D

Opublikowano

Crezo, a jeszcze jedno moglbys dac jakas skladke np sms 11 zł / ;d

Opublikowano

No, w tydzien bys sie uwinal/

Opublikowano

1)Wiek:13

2)Nick :Maximus3

3)Czy posiadasz mikrofon :Tak

4)Czy posiadasz TS/SKYPE?: TS/a Tak i Skype Tak

5)Czy dałbyś jakas skladke[/color]? np 11 zł sms : Tak Ale dopiero po tym miesiącu bo dostane Kieszonkowe :D i bede mógł zapłcić jakieś 20zł

MOJE DODATKOWE PUNKCIKI

6) Znajomość komend (0-10): 8-10

7) Coś o sobie: Mam na imię Krystian Lubię grać w piłkę nożną i Grać na kompie(Kto nie lubi) Spędzam czas z przyjaciółmi. jestem pomocny, uczciwy i Kolerzeński .

Mój skype to : Krystian.Chudzinski4

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...