Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoonOTS START! 9 Listopad, godz. 19:00 | DARMOWE PUNKTY DLA GILDII | WIELE SYSTEMÓW | EVENTY | EXP

Kazelot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start 9 Listopada, godz. 19:00

moonotsst_xxaepas.png

Serdecznie zapraszamy na ponowne otwarcie serwera. Mamy ogromną nadzieje, że sopdobamy wam się po tych wszystkich zmianach. Atrakcyjność gry napewno została zwiększona, przez dodane rzeczy. Do startu został tydzień - dla nas to czas testów, ew. poprawek. Dla was to czas wytrwania.

Podstawowe informacje o serwerze

IP: MoonOTS.pl lub 176.31.79.29

Port: 7171

Klient 8.6

Serwer dedykowany 24/7

Exp Stage:

Od 1 lvl do 25 lvl - exp x100

od 26 lvl do 50 lvl - exp x85

od 51 lvl do 75 lvl - exp x65

od 76 lvl do 100 lvl - exp x50

od 101 lvl do 150 lvl - exp x30

od 151 lvl do 200 lvl - exp x20

od 201 lvl do 300 lvl - exp x10

od 301lvl do 400 lvl - exp x5

Prezenty

Po godzinie 19:00 każdy zalogowany gracz otrzyma prezent(punkty premium).

Każda gildia, która będzie posiadała przynajmniej 10 osób otrzyma:

- Lider: 40 punktów premium

- Member: 20 punktów premium

Aby otrzymac punkty lider gildii musi wpisac podczas gry !punkty

(Punkty można odebrać tylko do soboty)

Dodatkowo do soboty będą organizowane mini konkursy.

Systemy

Bonus EXP. Za pokonanie potwora w swoim przedziale levelowym, otrzymuje się dodatkowy exp. Rozpiska potworów wkrótce znajdzie się na naszej stronie. System jest jeszcze w fazie testów.

Aukcje. Możliwość wystawienia przedmiotów do domu aukcyjnego, kupna ich, gdy wystawiający oferte będzie offline!

Wojny. Tocz wojny ze swoją wrogą gildią i pokaż kto jest silniejszy.

Loteria. Co 3 godziny losujemy jednego gracza i wręczamy mu niespodziankę.

Rangi Militarne. Awansuj, zabijając swoich przeciwników i otrzymuj nagrody oraz dostęp do nowych tenerów!

Ślub. Dajemy możliwość wzięcia ślubu!

Taski (3 rodzaje). Polowania, zbieranie przedmiotów oraz zdobywanie levela na czas, to wszystko u nas!

Poszukiwani. Wystaw ogłoszenie, że za czyjąś głowę zapłacisz!

Addon Bonus. Za każdego pelnego outfita - otrzymujesz bonusy! Rozpiske bonusów w outfitach znajdziesz na stronie.

Ulepszanie przedmiotów. Ulepszaj przedmioty specjalnymi kryształami. Przedmioty możesz ulepszyć do max. +9. Istnieje jednak ryzyko zdegradowania przedmiotu o 1 poziom.

Raidy. Codziennie się odbywają, atakują nasze miasto.

Training Monki. Co za dużo - to nie zdrowo! Training Monki dostępne są za punkty soul(punkty soul odnawiaja się gdy pokonujesz potwory).

Punkty Level. Za każdy level otrzymujesz 3 punkty, które możesz wymienić na skille, życie oraz mane!

Zdjęcia z gry

temple.png

depo.png

questy.png

taski.png

Serdecznie zapraszamy do gry.

Rejestracja nowego konta | Pobierz klienta

Opublikowano

Dowiedziałem się o nim trochę wcześniej od innych graczy ale to nieważne, tak czy siak zagram. Nick Niebrutalny :)

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Ja za to Polecam Serwer, tak jak mówiłem, zagrałem i gram do tej pory, administrator ciągle poprawia serwer jak może, żeby udoskonalić atrakcyjność serwera, jestem jak najbardziej zadowolony z serwera jest najlepszy na jakim grałem !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...